Menu
Cosul tau

Cultivarea legumelor RSS Feed

10 mar. Cultura cartofilor - Sfaturi utile de plantare si ingrijire
0 21721
Cartoful este unul dintre alimentele de baza in prepararea diverselor feluri de mancare, dar si o sursa importanta de vitamine si minerale care ajuta ..
08 mar. Cum mi-am descoperit placerea de a gradinari
0 1113
De fiecare data cand vine primavara, imi propun sa invat cum sa plantez o gradina. Insa fiind prinsa in viata de adult mai mult decat mi-as dori, nu a..
12 ian. Dezvoltarea plantelor din seminte
0 4961
Atat diferitele plante, cat si aceeasi planta in decursul vietii sale, de la semanat pana la maturizare, au nevoie, pentru cresterea si dezvoltarea lo..
17 nov. Totul despre cultura conopidei
0 11831
 Importanta culturii:Conopida este cea mai valoroasa varietate din grupa verzei si una din cele mai importante legume din punct de vedere alimentar.Va..
28 oct. Cultura verzei, de la semanat la recoltat!
0 4308
Importanta culturii verzei Varza  este o leguma  foarte importanta din punct de vedere alimentar. In tara noastra se situeaza pe un loc de frunte, ata..
11 oct. Totul despre cultura cepei
1 5354
Importanta culturii cepei Ceapa  se cultiva pentru bulbi, tulpina falsa si frunzele sale care se consuma in stare cruda, alaturi de alte alimente – br..
04 oct. Totul despre tomate, importanta, origine, caracteristici si particularitati
0 7017
  In limba romana tomatele  mai poarta o serie de denumiri, care difera de la regiune la regiune. Cea mai comuna dintre toate acestea este cea de rosi..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)