Menu
Cosul tau

Cultivarea legumelor RSS Feed

18 ian. Cea mai importanta etapa la inceput de sezon, semanatul semintelor de legume!
0 2713
Pentru a pregăti semințele de legume pentru a fi semănate, urmează acesti pași: Cumpără semințe de calitate de la o sursă de încredere. Asigură-te că ..
13 ian. Metode de germinare a semintelor de legume
0 2894
Germinarea în vată de cocos sau turbă este o metodă alternativă, care implică plantarea semințelor  într-un mediu ușor și aerat, cum ar fi vată de coc..
08 ian. 10 beneficii in cultivarea legumelor in propria ta gradina!
0 1758
Să-ți cultivi legumele în propria ta grădină poate avea mai multe beneficii. Îți asiguri hrană sănătoasă și proaspătă: Legumele din grădină sunt mai p..
05 ian. Tomate gigant, roze, prunisoare sau alte varietati!
0 919
Exista o multime de soiuri de tomate,  fiecare cu caracteristici diferite in ceea ce priveste aspectul, gustul, consistenta si utilizarea. Aici sunt c..
04 ian. Utilizarea responsabila a pesticidelor in cultura de tomate
0 950
Pesticidele sunt substanțe chimice folosite pentru a ucide dăunătorii și pentru a proteja plantele în cultură. În cultura de tomate, pesticidele   p..
10 mar. Cultura cartofilor - Sfaturi utile de plantare si ingrijire
0 38720
Cartoful este unul dintre alimentele de baza in prepararea diverselor feluri de mancare, dar si o sursa importanta de vitamine si minerale care ajuta ..
08 mar. Cum mi-am descoperit placerea de a gradinari
0 1769
De fiecare data cand vine primavara, imi propun sa invat cum sa plantez o gradina. Insa fiind prinsa in viata de adult mai mult decat mi-as dori, nu a..
12 ian. Dezvoltarea plantelor din seminte
0 9574
Atat diferitele plante, cat si aceeasi planta in decursul vietii sale, de la semanat pana la maturizare, au nevoie, pentru cresterea si dezvoltarea lo..
17 nov. Totul despre cultura conopidei
0 17285
 Importanta culturii:Conopida este cea mai valoroasa varietate din grupa verzei si una din cele mai importante legume din punct de vedere alimentar.Va..
28 oct. Cultura verzei, de la semanat la recoltat!
0 6149
Importanta culturii verzei Varza  este o leguma  foarte importanta din punct de vedere alimentar. In tara noastra se situeaza pe un loc de frunte, ata..
11 oct. Totul despre cultura cepei
1 7688
Importanta culturii cepei Ceapa  se cultiva pentru bulbi, tulpina falsa si frunzele sale care se consuma in stare cruda, alaturi de alte alimente – br..
04 oct. Totul despre tomate, importanta, origine, caracteristici si particularitati
0 13669
  In limba romana tomatele  mai poarta o serie de denumiri, care difera de la regiune la regiune. Cea mai comuna dintre toate acestea este cea de rosi..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)