Menu
Cosul tau

Abonamente consultanta in agricultura si gradinarit

Noul concept inovativ SemPlus, iti permite sa iti achizitionezi servicii de consultanta, fie ca este vorba de gradinarit, aplicarea produselor fitosanitare, aplicarea fertilizantilor sau pur si simplu sfaturi legate de semanat/repicat/copilit/copcit la legume, activitati care te pot ajuta sa dezvolti culturi sanatoase, sa aplici corect un fertilizant, chiar atunci cand plantele au nevoie de asta sau sa aplici corect un tratament fitosanitar, chimic sau bio, in functie de optiunea ta!

Astfel, la achizitia unui abonament, de orice fel, vei primi prin curier un card, cu o serie unica, personalizat cu numele tau!

In momentul in care vei avea nevoie de servicii, iti poti activa abonamentul, prin aplicarea pe un timmer pe website. Vei intra in contact cu consultantul tau alocat, de la momentul intrarii in contact, vei avea disponibil 720 minute/12 ore disponibile intr-un an, timp pe care il vei putea folosi oricand in relatia cu consultantul tau!

Timmer-ul functioneaza in paralel si la tine, dar si la noi, astfel vei sti permanent cat timp ai consumat din abonamentul tau, dar si cat mai ai pana la sfarsitul anului!

Nu sunt produse în această categorie.