Menu
Cosul tau

Adeziv alb pentru piatra naturala, faianta si gresie, Ceresit CM 11 Plus, pentru interior si exterior, 25 Kg, Ceresit

Adeziv alb pentru piatra naturala, faianta si gresie, Ceresit CM 11 Plus, pentru interior si exterior, 25 Kg, Ceresit
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: Ceresit
  • Cod produs: spx_981307570
64,00Lei

Adezivul Ceresit CM 11 Plus Alb este destinat pentru lipirea pietrei naturale sensibile la patare, a pietrei naturale de culoare alba și semitransparentă, a plăcilor ceramice de gresie, gresie porțelanată și faianță, mozaicurilor și teracotelor.

Achiziția materialelor necesare reprezintă un pas important în toate construcțiile și mai ales în proiectele de amenajare. Fie că alegi să montezi singur gresia și faianța, fie că apelezi la un specialist, există câțiva pași de urmat sau criterii după care trebuie să te ghidezi. Odată cu alegerea plăcilor ceramice, trebuie să acorzi la fel de multă atenție și în alegerea adezivului pentru gresie și faianță.

Ce adeziv aleg pentru gresie faianță?

Un adeziv bun se alege în funcție de rezistența și durabilitatea proiectului de montaj pentru a preveni dezlipirea plăcilor, crăparea lor sau infiltrațiile de apă. Un adeziv pentru gresie și faianță se alege în funcție de tipul plăcilor ceramice, suprafața suport, timpul de uscare și locul utilizării. În situația în care plăcile ceramice vor fi montate pe pereți, este esențial ca adezivii să nu curgă. Totodată, cand vine vorba de montajul plăcilor ceramice la exterior, vei avea nevoie de un adeziv care să reziste la variații de temperatura. Cele mai utilizate tipuri de adezivi pentru placările ceramice sunt cele pe bază de lianți minerali.

Adeziv 25 Kg Alb Ceresit CM 11 Plus

Adezivul Ceresit CM 11 Plus Alb este destinat pentru lipirea pietrei naturale sensibile la patare, a pietrei naturale de culoare alba și semitransparentă, a plăcilor ceramice de gresie, gresie porțelanată și faianță, mozaicurilor și teracotelor. Este recomandat pentru placarea pereților și a pardoselii atât din interiorul clădirilor, cât și din exteriorul acestora precum: bucătării, băi, fațadă, în domeniul casnic, birouri și spații publice. Adezivul este format dintr-o combinație de ciment cu compuși naturali și modificatori. Acesta se clasează în Clasa C1T.

Adeziv Ceresit CM 11 Plus Alb este ideal pentru lipirea, în strat subțire de până la 10 mm, de piatră naturală sensibilă la patare, precum: Calcar Vatraza, Marmura Lotus, Travertin clasic lustruit, Cuartzit doar la interior. Este recomandat și pentru plăci ceramice interior și exterior și pentru plăcile neabsorbante cu dimensiunile maxime de 50x50x6 cm la care se sugerează montarea doar la interior. Adezivul Ceresit CM 11 Plus este un produs de culoare albă.

Cum se utilizează adezivul Ceresit CM11 Plus Alb:

Conţinutul ambalajului se va introduce în cantitatea măsurată de apă curată, rece, și se va amesteca cu ajutorul unui mixer electric, până la obţinerea unei mase uniforme, fără aglomerări. După 5 minute se va amesteca din nou, iar consistenţa materialului se mai poate ajusta prin adăugare de apă. Adezivul va fi întins pe suport cu ajutorul unei mistrii dinţate.

AmbalareSac hartie 25 Kg
Tip adezivCombinatie de ciment cu compusi minerali si modificatori, clasa C1T conform SR EN 12004:2007 A1:2012.
DestinatiePentru placarea peretilor si pardoselilor atat in interiorul cladirilor si cat la exteriorul acestora, ex: bucatarii, bai, fatada, etc. in domeniul casnic, birouri si spatii publice.
Consum orientativIntre 2 si 4,8Kg/m2 - in functie de dimensiunile placilor si stratul suport.
Aderenta in mediu uscat>1,0 N/mm²;
Aderenta in mediu umed≥0,5N/mm²
Aderenta dupa ciclul inghet-dezghet≥0,5N/mm²
Alunecarea≤ 0,5 mm;
Timp deschis≥ 20 minute.
Temperatura punere in opera5°C / 30°C
UtilizabilChituire dupa: 24 ore;

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.