Menu
Cosul tau

Biostimulator ecologic si organic cu rol fungicid Crop Clean, 250 ml, Norofert

CROP CLEAN

Conține: Azospirillium lipoferum 5x107 cfu/ml, Tricoderme 0.4x104 cfu/ml, Micorize 0.4x104 cfu/ml, Organisme bacteriene 0.4x104 cfu/ml, ulei de portocală 1%, ulei de parafină 10%, glicerină vegetală 20%

Fungicid

Formulare: suspensie

Produsul se poate utiliza în agricultura ecologică conform Regulamentului (CE) 848/2018

Mod de acțíune:

Conține o combinație foarte largă de microorganisme micorize (endo și ectomicorize), bacili și fungi cu roluri multiple pentru plantele de cultură și sol, benefice pentru plante creând un mediu sănătos și îmbogățind fertilitatea. În sol degradează resturile vegetale, eliberând nutrienți, făcându-i disponibili plantelor și de asemenea distrugând potențialele puncte de dezvoltare a patogenilor. Acționează în două moduri : invaziv în sensul că se limitează accesul patogenilor la stomatele frunzei plantelor, și în al doilea rând curativ prin degradarea pereților celulari ai patogenilor, stopând înmulțirea acestora. Rol și în fixarea azotului, solubilizarea fosforului și în promovarea creșterii mugurilor, lăstarilor și rădăcinilor, și a productivității. Poate efectiv să crească recolta, creșterea conținutului de vitamină C și zahăr al fructelor, îmbunătățește calitatea și gustul fructelor. Miceliul extern al ciupercilor, sporangia și sporii se deshidratează după contactul cu uleiul de portocală,  ceea ce duce la distrugerea agenților patogeni.

Mod de folosire:

Recomandat a fi folosit la legume, flori, pomi fructiferi și viță de vie pe suprafețe mici sau în grădină.

Doza recomandată este de 1% (100 ml în 10 l apă) 2-3 tratamente aplicate foliar.

Măsuri de igienă și protecția muncii:

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Utilizați îmbrăcăminte de protecție individuală. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii. Mâinile şi/sau faţa trebuie să fie spălate înaintea pauzelor şi la sfârşitul programului de lucru. A nu se lăsa la îndemâna copiilor şi altor persoane neautorizate.

Măsuri de prim ajutor:

Îndepărtați imediat toată îmbrăcămintea contaminată. Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic.

  • după inhalare: repaus, aer proaspăt, asistență medicală.
  • după contactul cu pielea: Se va spăla imediat cu multă apă și săpun. Dacă iritarea persistă se va chema un medic.
  • după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise, cel puţin 15 minute sub curent de apă.
  • după ingerare: nu se va induce stare de vomă. Se va clăti foarte bine gura. Se va anunța imediat un medic.

Fraze de pericol

Nu se aplică

Fraze de precauție

P501 – Eliminați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările naționale/internaționale.

e        L

Lot. nr: vezi sus

Data fabricației: vezi sus

Termen de valabilitate: 24 de luni

Depozitare: Se va depozita  într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat. Temperatura de depozitare 50 C – 250 C.

Atenție: Citește instrucțiunile alăturate înaintea utilizării.

Producător: Norofert SA

Strada LT. AV. Şerban Petrescu, Nr. 20, Sector 1,

București, România

Telefon: 0766 080 767

În atenția dumneavoastră:

Agitați energic recipientul pentru 15-20 secunde pentru o bună omogenizare. Respectând indicațiile prezentate, produsul poate fi utilizat în scopul propus.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate100 ml
Culturalegume, fructe, flori
Cultura BIOpotrivite
Efect asupra albinelorfara
Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricolstimulatori de crestere

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.