- Disponibilitate: Disponibil
- Producator: Norofert
- Cod produs: nrfrt_0055
Mod de acțíune:
Biostimulator pe bază de aminoacizi . Activează și intensifică procesele fiziologice din plante pe toată durata perioadei de vegetație. Aminoacizii sunt capabili direct sau indirect să influențeze activitatea fiziologică a plantelor, cu rol fundamental în procesul de sinteză al clorofilei, în funcționarea stomatelor. Rol de stimulator al proceselor de creștere, înflorire și fructificare, dar și cu efect natural de chelatare al microelementelor. Ajută plantele să se recupereze după perioadele de stres (îngheț, secetă, grindină, exces de umiditate, fitotoxicitatea creată de produsele fitosanitare). Crește rezistența plantelor la atacul bolilor și dăunătorilor. Cobaltul intră în componența unor enzime, crescând toleranța la secetă a semințelor. De asemenea, are rol în fixarea azotului de către bacterii. Molibdenul este componentul principal al nitratreductazei, enzimă care asigură reducerea în amoniac a azotului din nitraţi, fenomen care se petrece în rădăcini şi în celelalte organe ale plantelor superioare.
Mod de folosire:
Se aplică la flori, cu 1% (100 ml în 10 l apă) 2-3 tratamente pe sezon, sau prin picurare 2% (100 ml în 5 l apă) 3-4 tratamente.
FLOWER UP
Conține: Aminoacizi de origine vegetală 5%, Cobalt chelatat organic 0.05%, Molibden chelatat organic 0.02%, Substanțe humice 2.5%, Glicerină vegetală 20%
Biostimulator
Formulare: suspensie
Produsul se poate utiliza în agricultura ecologică conform Regulamentului (CE) 848/2018
Măsuri de igienă și protecția muncii:
A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Utilizați îmbrăcăminte de protecție individuală. Mâinile şi/sau faţa trebuie să fie spălate înaintea pauzelor şi la sfârşitul programului de lucru.
Măsuri de prim ajutor:
- după inhalare: repaus, aer proaspăt, asistență medicală.
- după contactul cu pielea: Se va spăla imediat cu multă apă și săpun. Dacă iritarea persistă se va chema un medic.
- după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise, cel puţin 15 minute sub curent de apă.
- după ingerare: nu se va induce stare de vomă. Se va clăti foarte bine gura. Se va anunța imediat un medic.
Indicații pentru medic: nu se cunoaște un antidot specific. Se va trata simptomatic.
Măsuri de protecția mediului:
Nu descărcaţi pe sol/în subsol. Nu goliţi în canale de scurgere/ape de suprafaţă/ape subterane. Să se prevină prin orice măsuri ca produsul să ajungă în apele de suprafaţă.
Condiții de depozitare și transport:
Se va depozita într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat accesibil numai personalului autorizat. Se va feri de expunerea solară directă și se va proteja de îngheț. Temperatura de depozitare 50 C – 250 C.
Fraze de pericol
Nu este cazul
Fraze de precauție
P501 – Eliminați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările naționale/internaționale
e L
Lot. nr: vezi sus
Data fabricației: vezi sus
Termen de valabilitate: 24 de luni
Depozitare: Se va depozita într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat. Temperatura de depozitare 50 C – 250 C.
Atenție: Citește instrucțiunile alăturate înaintea utilizării.
Producător: Norofert SA
Strada LT. AV. Şerban Petrescu, Nr. 20, Sector 1,
București, România
Telefon: 0766 080 767
În atenția dumneavoastră: Agitați energic recipientul pentru 15-20 secunde pentru o bună omogenizare. Respectând indicațiile prezentate, produsul poate fi utilizat în scopul propus. Producătorul își declină orice responsabilitate față de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă.
Caracteristici generale | |
Aplicanti | Personal instruit, Populatie, Profesionisti |
Cantitate | 250 ml |
Cultura | legume |
Cultura BIO | potrivite |
Efect asupra albinelor | fara |
Miros | sesizabil |
Modul de actiune | conctact, sistemic |
Scapa de | afide, acarieni |
Stare | EC - concentrat emulsionabil |
Tip de aplicare | pulverizeaza rezidual |
Caracteristici generale - Agricultura bio | |
Input agricol | agent de daunare |
Specificatii tehnice | |
Substanta activa | uleiuri vegetale, microorganisme |