Intr-o lume dominata de substante chimice, Homevo , a decis ca, amprenta in piata din Romania sa fie pe produse bio cu un continut foarte mic de substante de sinteza.

Homevo, promoveaza continuu produsele bio si produsele prietenoase cu natura si omul si sunt prezenti an de an la targurile internatioanle de profil, in dorinta de a fi la current cu noile produse bio si tehnologii. Homevo  investeste in ambalaje biodegradabile, care au un impact negative redus asupra mediului, fiind constient de faptul ca, odata cu schimbarile climatice, numarul daunatorilor va creste semnificativ, astfel incat, obiectivul principal este reducerea potentialului impact negative al produselor comercializate asupra sanatatii si mediului.

Prin oferta de produse, Homevo  isi propune sa reduca impactul negative pe care il au daunatorii din casa si din jurul casei asupra oamenilor, asupra animalelor din gospodarii si asupra plantelor.

Produsele Homevo,  sunt produse noi, de ultima generatie, care sunt structurate, astfel:

-      Produse BIO antidaunatori si repelente;

-      Produse natural sau conventionale cu impact redus asupra mediului

Produsele bio sunt produse cu termen de valabilitate nelimitat. Ambalajele produselor, de tip plic, sunt sustenabile, 100% biodegradabile si compostabile. Oferta de produse este mare, acoperind intr-un procent semnificativ, daunatorii problema.

Toate produsele Homevo au certificate de calitate, fiind produse cu un grad ridicat de siguranta si eficienta.


Daca doresti sa cumperi produse Homevo, click pe link-ul urmator: Gama de produse Homevo