In ultima perioada tot mai multi fermieri ne-au intrebat daca exista posibilitatea de finantare cu plata la recolta. Fireste ca am cautat si identificat solutii pentru problemele fermierilor. Nevoia de finantare este una pregnanta in contextul mai multor crize suprapuse. Insa, romanul este inventiv si isi doreste sa faca treaba. Prin portofoliul de produse pe care il oferim, acoperim intreaga nevoie de imputuri a fermierilor, iar prin noile module, putem asigura finantarea de care fermierii au nevoie. Rapid, sigur si cinstit! Fie ca e vorba de seminte de orz, seminte de grau, porumb sau floarea soarelui, instalatii de irigare, sere si solarii, echipamente si utilaje am decis CA PUTEM! Noi impreuna - SemPlus SI FERMIERII! SemPlus si ROMANIA. Sunt oameni, fermieri, care sunt dezamagiti de seceta, de rezultate, de toate - insa, este in gena noastra ca in decembrie, sa gandim cu speranta si incredere ca noul sezon va fi unul grozav. Prin noile programe guvernamentale, dar si cu seriozitatea fermierilor nostri, vom reusi! Impreuna vom reusi!



Deci, in concluzie, fie ca e vorba de un echipament, utilaj, instalatie de irigare, samanta sau fertilizant, HAI SA VORBIM! Poate ca SOLUTIA este la noi! Poate ca SEMPLUS este solutia ta, pe care o cautai atat de mult!

Hai sa facem treaba! Si stii de ce?

Pentru ca NOI, semanam cu VOI!


Daca doresti sa cumperi ECHIPAMENTE, UTILAJE AGRICOLE, INGRASAMINTE, SAMANTA, INSTALATII DE IRIGARE, SERE SAU SOLARII cu PLATA LA RECOLTA, hai sa vorbim!

Trimite mesajul tau AICI! Noi ne aplecam asupra fiecarei probleme pentru ca ne pasa!