Menu
Cosul tau

Ingrijirea culturilor RSS Feed

16 mar. Sfaturi utile pentru cultivarea si ingrijirea capsunilor
1 19130
In acest articol iti vom prezenta tot ceea ce trebuie sa stii ca sa cultivi cu succes si sa recoltezi cele mai dulci capsune pe care le-ai mancat vreo..
12 ian. Dezvoltarea plantelor din seminte
0 4961
Atat diferitele plante, cat si aceeasi planta in decursul vietii sale, de la semanat pana la maturizare, au nevoie, pentru cresterea si dezvoltarea lo..
17 mai Modalitati de tratament cu produse fitosanitare a culturilor de tomate
0 999
Pentru combaterea buruienilor din culturile de tomate, aflate in faza de dezvoltare a frunzelor si lastarilor laterali, in special cele monocotiledona..
03 aug. Ofilirea bacteriană a tomatelor (Clavibacter michiganensis ssp.michiganensis)
Mihai 0 2884
Ofilirea bacteriana este una dintre cele mai pagubitoare boli ale tomatelor si este o boala caracteristica tomatelor cultivate mai ales in sera si so..
03 aug. Patarea cafenie a frunzelor de tomate Fulvia fulva
Mihai 0 1968
Boala este specifica mai ales tomatelor cultivate in spatii protejate. Boala ataca numai frunzele, care prezinta pete de culoare galbuie, care evolue..
03 aug. Patarea bruna a frunzelor de tomate sau alternarioza (Alternaria solani)
Mihai 0 1861
 Plantele pot fi atacate in toate fazele de dezvoltare, incepand chiar din faza de rasad. Cea mai frecventa forma de atac produsa de aceasta ci..
03 aug. Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea)
Mihai 0 1543
 Atacul se manifesta in sere, solarii, iar in anii cu precipitaţii abundente si in camp. Simptomul cel mai frecvent la infestarea cu putregaiul..
03 aug. Caderea florilor la tomate
Mihai 0 2474
 De multe ori, rosiile nu reusesc sa produca o cultura normala de fructe, deoarece florile se scutura cu putin inainte de maturizarea completa a ace..
03 aug. Recomandari tehnice pentru cultura castravetilor
Mihai 0 5008
TemperaturaCaldura este unul dintre factorii principali pentru desfasurarea normala a proceselor fiziologice ale plantei si obtinerea unor productii..
03 aug. Formarea crapaturilor pe fructele de tomate.
Mihai 0 4830
Crapaturile aparute pe fructele de tomate sunt rezultatul unei perioade de crestere si dezvoltare rapida a fructelor, determinata de perioade de ploi ..
30 iun. Reglarea cresterii si fructificarii
Mihai 0 1410
 Cercetarile efectuate la culturile legumicole  evidentiaza necesitatea reglarii, inhibarii sau stimularii proceselor de crestere, dezvoltare si f..
30 iun. Alte lucrari specifice de ingrijire
Mihai 0 3367
 Completarea golurilor.Lucrarea se executa la culturile produse prin rasad si uneori chiar la cele semanate direct in camp, daca in culturile resp..
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)