Menu
Cosul tau

Ingrijirea culturilor RSS Feed

13 ian. Tu stii ce inseamna MMB la porumb?
0 1355
MMB, sau "moisture content at which mechanical damage occurs" este un termen utilizat în industria porumbului  pentru a descrie punctul la care porumb..
08 ian. Vita de vie – cultivare, soiuri din Romania, tratamente si taiere!
0 937
În România, există mai multe soiuri de viță de vie  care se potrivesc bine cu clima și condițiile din țară. Unii dintre soiurile cele mai răspândite ș..
16 mar. Sfaturi utile pentru cultivarea si ingrijirea capsunilor
0 29504
In acest articol iti vom prezenta tot ceea ce trebuie sa stii ca sa cultivi cu succes si sa recoltezi cele mai dulci capsune pe care le-ai mancat vreo..
12 ian. Dezvoltarea plantelor din seminte
0 8609
Atat diferitele plante, cat si aceeasi planta in decursul vietii sale, de la semanat pana la maturizare, au nevoie, pentru cresterea si dezvoltarea lo..
17 mai Modalitati de tratament cu produse fitosanitare a culturilor de tomate
0 1084
Pentru combaterea buruienilor din culturile de tomate, aflate in faza de dezvoltare a frunzelor si lastarilor laterali, in special cele monocotiledona..
03 aug. Ofilirea bacteriană a tomatelor (Clavibacter michiganensis ssp.michiganensis)
Mihai 0 3174
Ofilirea bacteriana este una dintre cele mai pagubitoare boli ale tomatelor si este o boala caracteristica tomatelor cultivate mai ales in sera si so..
03 aug. Patarea cafenie a frunzelor de tomate Fulvia fulva
Mihai 0 2515
Boala este specifica mai ales tomatelor cultivate in spatii protejate. Boala ataca numai frunzele, care prezinta pete de culoare galbuie, care evolue..
03 aug. Patarea bruna a frunzelor de tomate sau alternarioza (Alternaria solani)
Mihai 0 2250
 Plantele pot fi atacate in toate fazele de dezvoltare, incepand chiar din faza de rasad. Cea mai frecventa forma de atac produsa de aceasta ci..
03 aug. Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea)
Mihai 0 2090
 Atacul se manifesta in sere, solarii, iar in anii cu precipitaţii abundente si in camp. Simptomul cel mai frecvent la infestarea cu putregaiul..
03 aug. Caderea florilor la tomate
Mihai 0 2770
 De multe ori, rosiile nu reusesc sa produca o cultura normala de fructe, deoarece florile se scutura cu putin inainte de maturizarea completa a ace..
03 aug. Recomandari tehnice pentru cultura castravetilor
Mihai 0 5485
TemperaturaCaldura este unul dintre factorii principali pentru desfasurarea normala a proceselor fiziologice ale plantei si obtinerea unor productii..
03 aug. Formarea crapaturilor pe fructele de tomate.
Mihai 0 5668
Crapaturile aparute pe fructele de tomate sunt rezultatul unei perioade de crestere si dezvoltare rapida a fructelor, determinata de perioade de ploi ..
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)