Compania Agrosel isi propune sa fie alaturi de clientii sai, sa inteleaga nevoile acestora, sa le ofere o alternativa viabila romaneasca, folosind tehnici moderne de ameliorare si de prelucrare a semintelor. Dorim sa fim, asa cum spune si motto-ul nostru, specialistul Dvs in seminte.

Cultivatorul de legume profesionist, are acum la dispozitie peste 100 soiuri si hibrizi adaptate conditiilor de clima din Romania, inregistrate de catre Agrosel in Catalogul oficial al soiurilor de plante de cultura din Romania.

In vederea mentinerii calitatii semintelor avem acreditat RENAR laboratorul propriu, oferind astfel un plus de garantie, siguranta si incredere.

Sarcina noastra nu se incheie insa odata cu producerea semintelor. Noi investim in servicii, personalul nostru raspunzand prompt la cerintele Dvs indiferent ca este vorba de consiliere, achizitii sau livrari.

Ca urmare, folosind semintele din soiurile si hibrizii nostrii veti avea productii mari si de calitate. Veti putea regasi in produsele Dvs gustul, culoarea si textura produselor traditionale romanesti.

Agrosel