Menu
Cosul tau

CabbageShield, Input ecologic pentru biocontrolul bolilor și dăunătorilor verzei, 150 grame

CabbageShield este un input ecologic conform Reg. (CE) 848/2018.

 

CabbageShield - Dezinfectant avansat pentru protecția împotriva musculiței albe a verzei

Apără-ți culturile de verze de invazia musculiței albe cu o soluție inovatoare

 

CabbageShield aduce o soluție avansată în protejarea culturilor de verze împotriva musculiței albe, un dăunător persistent care poate compromite recoltele și calitatea culturilor. Acest dezinfectant special a fost dezvoltat pentru a preveni și combate infestarea cu musculița albe a verzei, asigurând o protecție eficientă și durabilă.

 

Caracteristici și Avantaje:

 1. Barieră puternică împotriva musculiței albe: CabbageShield a fost formulat pentru a crea o barieră de protecție împotriva musculiței albe, prevenind accesul ouălor și dezvoltarea larvelor dăunătoare pe culturile de verze.
 2. Eficiență și economie: Formula concentrată permite utilizarea eficientă a CabbageShield, doza de 150 grame în 10L de apă fiind suficientă pentru a acoperi o suprafață de 100 metri pătrați de sol sau folie. Produsul poate fi aplicat și în perioada de plină vegetație sau când verzele sunt deja formate / la maturitate.
 3. Metodă de aplicare simplă: Cu ajutorul atomizorului, aplicarea CabbageShield devine rapidă și ușoară. Soluția se distribuie uniform, asigurând o protecție integrală împotriva musculiței albe.
 4. Adaptat agriculturii de verze: CabbageShield a fost dezvoltat cu atenție la specificul culturii de verze, asigurând că necesitățile și caracteristicile plantei sunt respectate.
 5. Siguranță pentru plante și mediu: Formula dezinfectantului CabbageShield este concepută pentru a fi sigură pentru culturi, sol și mediu înconjurător, susținând un mediu sănătos și echilibrat.

 

Mod de utilizare:

 1. Diluați 150 grame de CabbageShield în 10L de apă.
 2. Amestecați bine soluția pentru o distribuție uniformă a ingredientelor.
 3. Utilizați atomizorul pentru a aplica soluția pe sol sau pe folie, în zona de 100 metri pătrați.
 4. Asigurați-vă că produsul acoperă complet zona de aplicare.

 

Pasul către Verze Sănătoase:

CabbageShield deschide noi oportunități în protecția culturilor de verze împotriva musculiței albe. Optați pentru o soluție inovatoare, creată pentru a vă sprijini în lupta împotriva acestui dăunător persistent. Cu CabbageShield, puteți fi sigur că culturile dvs. de verze vor crește în sănătate și vor produce recolte consistente.

 

Descrierea tehnică a compușilor:

 1. Bacillus Licheniformis (1 x 10^8 ufc/g): Bacillus Licheniformis este un agent antimicrobian puternic, care acționează prin secreția de enzime proteolitice și lipolitice. Aceste enzime contribuie la degradarea structurii pereților celulari ai ouălor și larvelor musculiței albe, inhibând dezvoltarea lor.
 2. Bacillus Polymyxa (1 x 10^8 ufc/g): Bacillus Polymyxa secretă substanțe cu efect de degradare a biofilmului produs de musculița alba, prevenind atașarea ouălor și larvelor de suprafața solului sau a foliei. Acest efect perturbă ciclul de viață al dăunătorului.
 3. Bacillus Pumilus (1 x 10^7 ufc/g): Bacillus Pumilus produce enzime chitinază care degradează structura chitinoasă a ouălor și larvelor musculiței albe. Acest proces interferă cu dezvoltarea și ecloziunea acestora, reducând numărul dăunătorilor care se pot dezvolta.

 

Importanța dezinfectării solului și a foliei:

Dezinfectarea solului și a foliei după ce solariile sau terenurile au fost eliberate de culturile anterioare este crucială pentru a împiedica transmiterea ouălor și larvelor musculiței albe de la o campanie agricolă la alta. Musculița albă poate supraviețui în sol și pe suprafețe aderente, precum foliile de protecție. Prin aplicarea dezinfectantului pe sol și pe folie, se creează o barieră activă care descompune structura biologică a ouălor și larvelor, prevenind dezvoltarea și răspândirea dăunătorilor în cultura viitoare de varză. Aceasta contribuie semnificativ la reducerea riscului de infestare și la menținerea sănătății plantelor în timpul întregii perioade de creștere.

Prin aplicarea atentă și tehnica a dezinfectantului pe sol și folie, se poate crea un mediu ostil pentru musculița albă, asigurând o protecție eficientă și continuă a culturilor de varză.

  

CabbageShield: Protecție pentru Verze Sănătoase și Recolte Abundente.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.