Menu
Cosul tau

Dezinfectant antifungic si insecticid pentru gunoiul de grajd, Mr Kaplan, 10 litri, SemPlus

Produsul, prin compozitia sa, este Autorizat in temeiul Regulamentului European (CEE) Nr. 2092/91 si mentinut conform art. 16 aliniatul (3) litera (c) din Regulamentul nr. 834/2007 si 889/2008 ANEXA II, fiind certificat pentru a fi folosit in AGRICULTURA ECOLOGICA (BIO).

MR. KAPLAN este un dezinfectant antifungic si insecticid recomandat pentru dezinfectarea gunoiului de grajd care urmeaza a fi imprastiat in solarii. Contine un mix extrem de puternic de uleiuri minerale, vegetale si glycerol care actioneaza pe post de insecticid si antifungic asupra oualor daunatorilor specifici, larvelor si bolilor cu transmitere prin gunoiul de grajd.
 

MR. KAPLAN nu este toxic, nu produce fitotoxicitate, iar timpul de asteptare pana la plantare este foarte mic – 2-3 zile.

MR. KAPLAN se recomanda a fi aplicat pe gunoiul de grajd nou introdus in solarii/gradina. Pentru dezinfectarea solului/gunoiului de grajd implicat deja in procesul de productie, recomandam RADIUS SL.

MR. KAPLAN 
are in compozitia sa extract superconcentrat din cele mai puternice plante si seminte care contin insecticide cu efect foarte puternic asupra oualor, larvelor, nematozilor si factorilor patogeni care raman in compozitia gunoiului de grajd si care pot aduce daune majore culturilor nou infiintate.

Este cunoscut faptul ca gunoiul de grajd este purtator de boli, daunatori, seminte de buruieni, antibiotice (de tip reziduu) care sunt eliminate in fecalele animalelor, medicamente de uz general care sunt administrate animalelor, amoniac (in cazul gunoiului de grajd nefermentat corespunzator) etc.

Majoritatea bolilor care apar la culturile vegetale infiintate in spatii protejate sunt transmise prin gunoiul de grajd cu continut ridicat de factori patogeni (in speta gunoi de grajd nefermentat corespunzator sau cu o vechime mai mica de 7 ani).

Beneficiile gunoiului de grajd sunt cunoscute de catre fermieri, insa lucru mai putin cunoscut este faptul ca acesta (n.r. gunoiul de grajd) trebuie ori sa aiba o vechime de +7 ani si sa aiba un aspect de pamant negru, foarte fin, cu miros specific, ori inainte de a fi introdus in solarii/gradini sa fi fost tratat/neutralizat cu microorganisme sau alte mixuri de substante speciale care sa suprime activitatea patogenica a microorganismelor aflate in compozita acestora (microorganisme daunatoare solului si culturilor vegetale), respectiv ouale de insecte (de exemplu: ouale de coropisnite care sunt extrem de rezistente - de aici si invazia de coropisnite la nivelul solariilor).

MR. KAPLAN, administrat in dozele recomandate rezolva toate aceste probleme si poate combate:

Boli specifice:
- putregaiul radacinilor;
- fusarioza;
- septorioza;
- patarea bruna;
- bacteriozele;
- micozele;
- mana;
- uscarea vasculara;

Daunatori specifici:
- ouale si larvele de afide;
- ouale de paianjan rosu comun;
- ouale si larvele gandacului de colorado;
- ouale si larvele de muste si musculite;

 

Recomandari de aplicare:

Se mixeaza 10L de MR. KAPLAN cu 500 litri de apa si se aplica prin stropire directa a gunoiului de grajd (aprox. 5L / metru patrat).

Continutul unui bidon de 10L este suficient pentru a trata 100 metri patrati.

 

 

Continut:

10% ulei mineral USP

10% ulei vegetal cu efect insecticid

80% glycerol

 

Temperatura de pastrare:
20 - 40 grade celsius

Data productiei: SEP2020 

Valabilitate: 36 luni

LOT:  MRKAPSEP2020

 

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate10 litri
Culturalegume
Cultura BIOpotrivite
Efect asupra albinelorfara
Mirossesizabil
Modul de actiuneconctact, sistemic
Scapa deafide, gandacul de Colorado, muste, musculite
StareEC - concentrat emulsionabil
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricoldezifectant de sol
Specificatii tehnice
Substanta activaglycerol, ulei mineral

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.