Menu
Cosul tau

Dezinfectant antifungic si insecticid pentru gunoiul de grajd, Mr Kaplan, 10 litri, SemPlus

Dezinfectant antifungic si insecticid pentru gunoiul de grajd, Mr Kaplan, 10 litri, SemPlus
-50 %
Dezinfectant antifungic si insecticid pentru gunoiul de grajd, Mr Kaplan, 10 litri, SemPlus
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Cod produs: chrmsm_0047
280,00Lei
140,00Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

MR. KAPLAN este un dezinfectant antifungic si insecticid recomandat pentru dezinfectarea gunoiului de grajd care urmează a fi imprastiat in solarii. Conține un mix extrem de puternic de uleiuri minerale, vegetale si glycerol care actioneaza pe post de insecticid si antifungic asupra oualor daunatorilor specifici, larvelor si bolilor cu transmitere prin gunoiul de grajd.
 

MR. KAPLAN nu este toxic, nu produce fitotoxicitate, iar timpul de asteptare pana la plantare este foarte mic – 2-3 zile.

MR. KAPLAN se recomandă a fi aplicat pe gunoiul de grajd nou introdus în solarii/gradină. Pentru dezinfectarea solului/gunoiului de grajd implicat deja in procesul de productie, recomandam RADIUS SL.

MR. KAPLAN 
are în compoziția sa extract superconcentrat din cele mai puternice plante si seminte care contin insecticide cu efect foarte puternic asupra ouălor, larvelor, nematozilor și factorilor patogeni care raman in compozitia gunoiului de grajd si care pot aduce daune majore culturilor nou infiintate.

Este cunoscut faptul ca gunoiul de grajd este purtator de boli, daunatori, seminte de buruieni, antibiotice (de tip reziduu) care sunt eliminate in fecalele animalelor, medicamente de uz general care sunt administrate animalelor, amoniac (in cazul gunoiului de grajd nefermentat corespunzator) etc.

Majoritatea bolilor care apar la culturile vegetale infiintate in spatii protejate sunt transmise prin gunoiul de grajd cu continut ridicat de factori patogeni (in speta gunoi de grajd nefermentat corespunzator sau cu o vechime mai mica de 7 ani).

Beneficiile gunoiului de grajd sunt cunoscute de catre fermieri, insa lucru mai putin cunoscut este faptul ca acesta (n.r. gunoiul de grajd) trebuie ori sa aiba o vechime de +7 ani si sa aiba un aspect de pamant negru, foarte fin, cu miros specific, ori inainte de a fi introdus in solarii/gradini sa fi fost tratat/neutralizat cu microorganisme sau alte mixuri de substante speciale care sa suprime activitatea patogenica a microorganismelor aflate in compozita acestora (microorganisme daunatoare solului si culturilor vegetale), respectiv ouăle de insecte (de exemplu: ouăle de coropișnițe care sunt extrem de rezistente - de aici si invazia de coropișnițe la nivelul solariilor).

MR. KAPLAN, administrat in dozele recomandate rezolva toate aceste probleme si poate combate:

Boli specifice:
- putregaiul radacinilor;
- fusarioza;
- septorioza;
- patarea bruna;
- bacteriozele;
- micozele;
- mana;
- uscarea vasculara;

Daunatori specifici:
- ouale si larvele de afide;
- ouale de paianjan rosu comun;
- ouale si larvele gandacului de colorado;
- ouale si larvele de muste si musculite;

 

Recomandari de aplicare:

Se mixează 10L de MR. KAPLAN cu 500 litri de apă si se aplică prin stropire directă a gunoiului de grajd (aprox. 5L / metru pătrat).

Continutul unui bidon de 10L este suficient pentru a trat 100 metri patrati.

 

 

Continut:

10% ulei mineral USP

10% ulei vegetal cu efect insecticid

80% glycerol

 

Temperatura de pastrare:
20 - 40 grade celsius

Data productiei: SEP2020 

Valabilitate: 36 luni

LOT:  MRKAPSEP2020

 

Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricoldezinfectanti sol

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.