Menu
Cosul tau

Erbicid Boxer 800 EC , 5 litri, Syngenta

 

Date tehnice Erbicid BOXER 800 EC


• Substanta activa: prosulfocarb 800 g/l 

• Formulare: (EC) Concentrat emulsionabilOmologari Erbicid BOXER 800 EC


Cartof
Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale
Doza: 3,0 - 5,0 l/ha (doze de 0,5 l/ha se recomanda in cazul unei infestari puternice cu un spectru larg de buruieni)
Aplicare: Preemergent
Numar maxim aplicari: 1
Timp de pauza pana la recoltare: 90 zile
Zona tampon pana la apa de suprafata: 15 m
DVP: Niciunul/ niciuna

Ceapa
Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale
Doza: 3,0 - 3,5 l/ha 
Aplicare: Preemergent
Numar maxim aplicari: 1
Timp de pauza pana la recoltare: 75 zile
Zona tampon pana la apa de suprafata: 15 m
DVP: Niciunul/ niciuna

Cereale de toamna (grau, orz)
Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale, Apera spica-venti
Aplicare: Preemergent
Doza: 2 - 3 l/ha
Numar maxim aplicari: 1
Zona tampon pana la apa de suprafata: 15 m
DVP: Niciunul/ niciuna

Morcovi
Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale
Doza: 3,0 - 3,5 l/ha 
Aplicare: Preemergent
Numar maxim aplicari: 1
Timp de pauza pana la recoltare: 80 zile
Zona tampon pana la apa de suprafata: 15 m
DVP: Niciunul/ niciunaMod de actiune Erbicid BOXER 800 EC


Boxer 800 EC este un erbicid cu actiune reziduala la sol ce contine prosulfocarb, o substanta activa din familia tiocarbamatilor. Produsul Boxer este preluat din sol prin sistemul radicular si coleoptil prevenind germinarea si cresterea buruienilor sensibile. Actiunea erbicidului este intarita de o buna pregatire a terenului si o buna umiditate in sol. Boxer 800 EC are o buna activitate de control a buruienilor anuale din samanta.Mod de utilizare Erbicid BOXER 800 EC


Boxer 800 EC este un erbicid polivalent aplicat la o doza de 3-5 l/ha la cartof, 3-3,5 l/ha la morcov si ceapa si 2-3 l/ha la cerealele paioase (grau si orz) si combate un spectru larg de buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale.

Buruieni sensibile: Poa annua (hirusor), Apera spica-venti (iarba vantului), Veronica spp. (doritoare), Lolium multiflorum (raigras), Galinsoga spp. (busuioc salbatic), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica, ridichioara), Thlaspi arvense (pungulita), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului), Galium aparine (turita, lipicioasa), Lamium spp. (urzica), Myosotis arvensis (floare de nu ma uita), Stellaria media (rocoina), Brassica napus (rapita).

Buruieni mediu sensibile: Alopecurus myosuroides (coada vulpii), Mercurialis annua (trepadatoare), Chenopodium album (spanac salbatic), Atriplex spp. (loboda salbatica), Polygonum aviculare (troscotul), Polygonum convolvulus (hrisca urcatoare), Polygonum lapathifolium (iarba rosie), Polygonum persicaria (iarba rosie).

Buruieni insuficient combatute: Avena spp. (ovaz salbatic), Anthemis arvensis (romanita de camp), Matricaria chamomilla (musetel), Matricaria inodora (musetel nemirositor), Papaver rhoeas (mac de camp), Viola arvensis (trei frati patrati), buruieni perene.

 

Compatibilitate


Pentru o folosire corecta, inainte de utilizare, consultati tabelele cu compatibilitati si efectuati un test pe cultura ce urmeaza a fi tratata.


 

Pregatirea solutiei


Cantitatea de solutie recomandata este 100-400 l/ha. Utilizati un echipament de stropit in buna stare de functionare, verificat periodic, dotat cu circuit de agitare.

Aplicati produsul folosind o duza potrivita si presiunea adecvata pentru o distribuire eficienta a solutiei. Recomandam sa nu preparati o cantitate mai mare de stropit decat cea necesara. Clatiti bine containerele goale. Adaugati apa rezultata din clatire la amestecul din rezervor.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Buruieni combatutedicotiledonate anuale, monocotiledonate anuale
Cantitate5 litri
Culturacartof, ceapa, grau, morcov, orz
Impotrivacoada vulpii, fumarita, iarba vantului, mac salbatic, mustar salbatic, rocoina, romanita de camp, trei frati patati, turita
Momentul aplicariipreemergente
StareEC - concentrat emulsionabil
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Specificatii tehnice
Substanta activaprosulfocarb

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.