Menu
Cosul tau

Erbicid Clarimi 4 SL, 100 ml, Sharda

Erbicid Clarimi 4 SL, 100 ml, Sharda
Erbicid Clarimi 4 SL, 100 ml, Sharda
43,00Lei

Mod de actiune: CLARIMI 4 SL este un erbicid selectiv, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din cultura de floarea-soarelui, infiintata cu hibrizi rezistenti la IMAZAMOX. Se aplica in timpul vegetatiei, cand buruienile sunt mici. Produsul este preluat atat prin frunze cat si prin radacini. Pe sol, are efect rezidual, prin care impiedica aparitia unui nou val de buruieni.
CLARIMI 4 SL combate buruienile problema, printre care cornacii (Xanthium strumarium), zarna (Solanum nigrum), lupoaia (Orobanche spp.), teisorul (Abutilon theophasti), stirul (Amarantrus retroflexus), trepadatoarea (Mercurialis annua), etc.

CulturaBuruieni combatuteDozaMod de aplicare
Hibrizi de floarea-soareluiDicotiledonate1,25 l/haPostemergent
rezistenti la Imazamox(BBCH 12-18)

Instructiuni de utilizare: Se aplica postemergent, o singura data pe sezon, cand buruienile sunt mici (2-4 frunze). Plantele de floarea-soarelui trebuie sa fie in stadiul fenologic de 4 – 8 frunze (pentru combatrea lupoaiei in faza de 6-8 frunze). Pentru grabirea efectului de uscare a buruienilor, se poate aplica in amestec cu un adjuvant.

Tehnica de aplicare: CLARIMI 4 SL poate fi aplicat cu echipamente conventionale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate, conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 100 – 400 l/ha.

Se va aplica cu grija in apropierea apelor, in asa fel incat produsul sa nu ajunga sa le contamineze. Pentru aceasta se va regla atent si se va cunoaste latimea de lucru a aplicatoarelor. Dupa terminarea lucrului, masinile vor fi golite si curatate in camp de resturi sau urme de produs.

Nu se prepara mai multa solutie decat cea necesara. La prepararea solutiei, se umple pana la jumatate cu apa rezervorul masinii si se porneste agitatorul. Se adauga produsul de tratat si apoi se completeaza cu apa pana la umplerea rezervorului.

Compatibilitate: Produsul este compatibil in amestec cu alte produse de protectia plantelor. Inainte de utilizare se va face un test de compatibilitate fizica si de comportare a plantelor de floarea-soarelui, dupa stropirea cu acel amestec.

Selectivitate/Toleranta culturii: CLARIMI 4 SL are efect rezidual. De aceea dupa aplicare se va tine cont de perioada de restrictie pana la infiintarea culturii urmatoare, astfel: pentru cereale paioase – 4 luni, pentru porumb, legume, cartofi – 9 luni, pentru rapita, sfecla de zahar – 18 luni. In cazul intoarcerii unei culturi erbicidate cu CLARIMI 4 SL, se va putea semana imediat floarea- soarelui rezistenta sau soia.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Buruieni combatutedicotiledonate anuale
Cantitate100 ml
Culturafloarea soarelui, cartof, rapita
Impotrivalupoaia, amaranrus, zarna
Momentul aplicariipostemergente
StareSL - concentrat solubil
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Specificatii tehnice
Substanta activaizamamox

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.