Menu
Cosul tau

Extract biodinamic pentru controlul afidelor, Afy-Kill, 100 ml, SemPlus

 

DESCRIERE

AFY-KILL este un produs biodinamic obtinut prin fermentarea la rece a materiei organice (non-gmo). Produsul are in compozitia sa microorganisme care s-au dovedit a fi de un real ajutor in controlul afidelor din toate tipurile de culturi vegetale. Bazat pe principii de obtinere biodinamice (exclusiv fermentare la rece, fara produse de sinteza adaugate sau folosite in procesul de fabricatie), AFY-KILL realizeaza un control de maxima acuratete asupra tuturor tipurilor de afide, actionand asupra sistemului neuro-motor si inhiband hormonul de hranire al acestora, moartea insectelor survenind la mai putin de 48 de ore de la contactul cu solutia.AFY-KILL contine doua clase de microorganisme (prezente in produs ca rezultat a procesului de fermenetatie naturala), si anume: Lysinibacillus Sphaericus si Bacillus Thuringiensis, care actioneaza cu succes impotriva tuturor insectelor din ordinul Hemiptera (afide - insecte care sug), imediat dupa aplicare.

MOD DE ACTIUNE

Bacillus thuringiensis care produce proteine de tip cristal care sunt toxice pentru unele insecte (imature-larve) când se hrănesc. În intestinul lor toxinele sunt activate, degradează intestinul și insectele mor datorită infecțiilor si înfometării. Moartea survine în câteva ore până la zile. Lysinibacillus sphaericus poate forma endospori rezistenți, toleranți la temperaturi ridicate, substanțe chimice și lumină ultravioletă și pot rămâne viabili pentru perioade lungi de timp. Produse o toxină binară (Bin) care acționează după ingestie și, după procesarea în intestinul mediu și legarea de receptori specifici, provoacă efecte citopatologice și duce la moartea larvelor dăunătorilor. Produsul este folosit pentru combaterea afidelor la plantele din grădini și apartamente.

CONTINUT:


Microorganisme NON-GMO, rezultate urmare a procesului natural de fermentatie a materiei organice:
1 x 10^8 cfu / ml Lysinibacillus Sphaericus
1 x 10^8 cfu / ml Bacillus Thuringiensis

RECOMANDARI DE APLICARE:


Foliar: 100ml AFY-KILL in 10L apa / 100 metri patrati

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR

Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici. Indicații pentru medic: nu se cunoaște un antidot specific. Se va trata simptomatic.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT

Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii.

TERMEN DE VALABILITATE:

doi ani de la data fabricaţiei.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate100 ml
Culturalegume
Cultura BIOpotrivite
Efect asupra albinelorfara
Mirossesizabil
Modul de actiuneconctact, sistemic
Scapa deafide
StareEC - concentrat emulsionabil
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricolagent de daunare
Specificatii tehnice
Substanta activaBacillus Thuringiensis, Lysinibacillus Sphaericus

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.