Menu
Cosul tau

Extract lichid biodinamic din frunze de urzica, Mana, 1 litru, SemPlus

 

MOD DE ACTIUNE

Microorganismele au diferite roluri, împiedică sporii de Rizoctonia și Fusarium să germineze. Crează o barieră fizică între spori și suprafața frunzelor. Bacteriile colonizează sporii fungilor, combat boli ca Făinarea, Mucegai, Alternaria, Antracnoza, Phomopsis. Produsul reduce semnificativ atacul dăunătorilor (larve de tanymecus, viermi sarma, buha etc.). De asemenea, între dăunători se numără puricii trandafirilor, afide, tripși, viermi, musculițe. Datorită compoziției este și un tonic pentru plante ajutându-le să treacă mai ușor peste perioadele cu stres biotic și abiotic. Extractul de urzică are rol de insecticid, fungicid, îngrășământ, este bogată în azot, potasiu, calciu, fier, fosfor, în microorganisme, oligoelemente, complex vitaminic (A, B2, C, K), stimulează creșterea plantelor, le crește rezistenta la boli ca mana, rugina, făinarea, combate daunatori, printre care paduchii si paianjenii.

CONTINUT

Conține: Bacillus thuringiensis 0.5x104 cfu/ml, Bacillus pumilus 0.5x104 cfu/ml, Lysinibacillus sphaericus 0.5x104 cfu/ml, Bacillus megaterium 0.5x104 cfu/ml, Azospirillium lipoferum 0.5x104 cfu/ml, Azotobacter chroocoorum 0.5x104 cfu/ml, Extract de urzică 0.1% Insecto-fungicid pentru culturile de legume

PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE

Mana se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

MOD DE FOLOSIRE

1 l Mana în 10 l apă pentru a trata 100 m2 .

RECOMANDARI DE APLICARE

Se aplică până la înflorire, preventiv și după înflorire tot preventiv la 2-3 săptămâni pe perioada de vegetație. Nu se va amesteca cu alte produse.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR

Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT

Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii.

TERMEN DE VALABILITATE

60 de luni de la data fabricaţiei

 Produsul se poate utiliza în agricultura ecologică conform Regulamentului (CE) 1165/2021

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate1 litru
Culturalegume
Cultura BIOpotrivite
Efect asupra albinelorfara
Mirossesizabil
Modul de actiuneconctact, sistemic
Scapa deafide, trips viermi, musculite
StareEC - concentrat emulsionabil
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricolagent de daunare
Specificatii tehnice
Substanta activaextract de urzica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.