Menu
Cosul tau

Biostimulator organic lichid pentru porumb si sorg, Korn Energy M.E., 1 litru, SemPlus

KORN ENERGY este un biostimulator nemicrobian de tip PFC 6, CMC 1 conform Reg. (CE) 1009/2019, formulat pe bază de carbon organic provenit din leonardită, cu conţinut optim de acizi humici şi microelemente - nutrienţi extrem de necesari în creşterea şi dezvoltarea culturilor de porumb şi sorg. Formularea sa echilibrată contribuie în mod direct la o dezvoltare sănătoasă a culturilor, prin stimularea înrădăcinării şi a fotosintezei. Acesta ajută, de asemenea, la dezvoltarea foliajului şi la realizarea procesului de legare şi înflorire. Se recomandă a se aplica un prim tratament imediat după răsărirea porumbului, cu revenire la 4-6 frunze (în plin stadiu de vegetaţie).

KORN ENERGY poate fi folosit în agricultura ecologică ca input organic conform Reg. (CE) 848/2018.

Modalitate de aplicare: Foliar: 1L / ha în 200-400 de litri de apă, la 2-4 frunze ale porumbului/sorgului, respectiv 1L / ha în 200-400 de litri de apă, la 4-6 frunze.

Conţinut declarat: 17 pH (20ºC) 9,2, Densitate (20ºC) 1,009g/cm³, Apă (105ºC) 97,8%, Substanţă uscată 2,20%, Materie organică 52,7%, Cenuşă (450ºC) 47,3%, Azot total <0,16%, Azot amoniacal <0,03%, Azot amoniacal şi nitric <0,04%, K total 0,492%, K₂O total 0,593% P total <2,3 mg/Kg, Zn 3,48 mg/Kg, Cu <0,9 mg/Kg, acizi humici si fulvici Culturi agricole: porumb, sorg

Data fabricaţiei: vezi pe ambalaj

Valabilitate: 60 de luni, în condiţii optime de păstrare

Lot: vezi pe ambalaj Temperatura de depozitare: 5-25 grade Celsius

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.