Menu
Cosul tau

Fertilizant organic pentru arbustii fructiferi, BerryMix Organic 250 ml, SemPlus

Descarca certificat compatibilitate agricultura eco

Descarca fisa tehnica si declaratia de conformitate

    Denumire Comercială: BerryMix - Biostimulator și Fertilizant pentru Arbuști Fructiferi

Descriere Comercială: BerryMix reprezintă soluția inovatoare pentru creșterea sănătății și randamentului arbuștilor fructiferi. Cu o formulă avansată și concentrație optimă, acest biostimulator și fertilizant oferă un suport vital pentru dezvoltarea plantei, îmbunătățind calitatea și cantitatea recoltei.

   Caracteristici Tehnice:

 1. Doze Recomandate:
  • Picurare la Radacina: 1% soluție (1L produs în 100 litri apă)
  • Foliar: 5L/hectar în 500L apă, 2 tratamente

 1. Conținut:
  • 2,5% carbon organic pur
  • 1 x 10^7 cfu/ml Bacillus Spp

 1. Conține Acizi Humici și Fulvici: BerryMix este bogat în acizi humici și fulvici, elemente esențiale pentru sănătatea plantelor. Acești compuși organici joacă un rol crucial în dezvoltarea arbuștilor fructiferi.

    Acțiunea Acizilor Humici și Fulvici:

 • 1. Absorbție Nutrientă: Acizii fulvici cresc absorbția nutrienților în rădăcinile plantelor, îmbunătățind astfel procesul de hrănire.
 • 2. Stimulează Sistemul Imunitar: Acizii humici au proprietăți imunostimulatoare, fortificând rezistența plantelor împotriva bolilor și dăunătorilor.
 • 3. Retenție a Apei și Nutrienților: Acizii humici și fulvici îmbunătățesc capacitatea solului de a reține apă și substanțe nutritive, asigurând o hidratare și hrănire adecvată a arbuștilor.
 • 4. Dezvoltarea Rădăcinilor: Acizii humici stimulează creșterea rădăcinilor, extinzând astfel sistemul de rădăcini și îmbunătățind stabilitatea plantei.
 • 5. Îmbunătățirea Structurii Solului: Acizii humici și fulvici contribuie la îmbunătățirea structurii solului, facilitând circulația aerului și apei în jurul rădăcinilor.

    Descriere Detaliată: BerryMix este rezultatul unei cercetări extinse în domeniul agriculturii, fiind dezvoltat pentru a oferi o soluție completă și eficientă pentru îngrijirea arbuștilor fructiferi. Formula sa avansată, bazată pe 2,5% carbon organic pur și conținând 1 x 10^7 cfu/ml Bacillus SPP, asigură o hrănire echilibrată și o protecție sporită împotriva factorilor de stres.

Conținutul său de acizi humici și fulvici aduce un aport semnificativ în creșterea sănătății arbuștilor. Acizii humici, cu proprietățile lor imunostimulatoare, întăresc sistemul de apărare al plantelor, asigurând o creștere viguroasă și o protecție eficientă împotriva bolilor și dăunătorilor.

Acizii fulvici, pe de altă parte, optimizează absorbția nutrienților, facilitând o hrănire eficientă a arbuștilor fructiferi. Ei joacă un rol crucial în retenția apei și a substanțelor nutritive în sol, asigurându-se că plantele beneficiază de o hidratare adecvată și de o disponibilitate constantă a nutrienților esențiali.

În plus, acționând la nivelul rădăcinilor, BerryMix stimulează creșterea acestora, extinzând sistemul de rădăcini și consolidând astfel stabilitatea și vitalitatea arbuștilor.

Cu BerryMix, vă asigurați că arbuștii fructiferi beneficiază de o îngrijire de calitate superioară, tradusă în recolte bogate și de calitate. Alegeți BerryMix pentru a transforma grădina dumneavoastră într-un paradis al fructelor sănătoase și delicioase.

    Compuși Cheie în BerryMix:

       Carbon Organic Pur (2,5%):

     Definiție și Importanță: Carbonul organic pur din BerryMix reprezintă un complex de compuși organici esențiali, incluzând carbohidrați, proteine și grăsimi. Aceștia constituie fundamentul proceselor metabolice și de creștere ale plantelor, furnizând energia necesară pentru sinteza moleculelor bioactive.

      Rol Tehnic: Carbonul organic pur din BerryMix servește ca sursă vitală de energie pentru microorganismele benefice din sol și pentru plantele în sine. Acesta contribuie la sinteza proteinelor și a altor molecule esențiale, fundamentale pentru creșterea și dezvoltarea optimă a arbuștilor fructiferi.

 

       Acizi Humici și Fulvici:

 • Definiție și Importanță: Acizii humici și fulvici sunt compuși organici complexi derivați din materii organice în descompunere. Acești compuși au o structură moleculară complexă și sunt recunoscuți pentru beneficiile lor asupra fertilității solului și sănătății plantelor.

  • Rol Tehnic:
   • Acizii Humici:
    • Stimularea Imunității: Acizii humici din BerryMix stimulează răspunsul imunitar al plantelor, activând genele implicate în apărarea împotriva bolilor și stresului.
    • Retenție a Nutrienților: Acești acizi contribuie la formarea complexelor cu nutrienții, prevenind pierderea acestora prin spălare și îmbunătățind disponibilitatea acestora pentru plante.
    • Îmbunătățirea Structurii Solului: Acizii humici îmbunătățesc structura solului prin creșterea agregatelor solului, facilitând circulația aerului și apei.

   • Acizii Fulvici:
    • Absorbție Nutrientă Eficientă: Acizii fulvici optimizează absorbția nutrienților în rădăcinile plantelor, facilitând transportul acestora către țesuturile vegetale.
    • Hidratare și Retenție a Apei: Acizii fulvici contribuie la menținerea echilibrului hidric în sol și la îmbunătățirea capacității acestuia de a reține apă.

        Prin integrarea acestor compuși tehnologic avansați, BerryMix se impune ca un partener esențial în optimizarea sănătății și productivității arbuștilor fructiferi, furnizând nu doar nutrienții necesari, ci și o protecție și stimulare biologică avansată pentru plantele dumneavoastră.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.