Menu
Cosul tau

Fertilizant special pentru salata, cu acizi humici, acizi fulvici, oxid de potasiu si carbon organic, Fullgreen, 10 litri, SemPlus

Fertilizant special pentru salata, cu acizi humici, acizi fulvici, oxid de potasiu si carbon organic, Fullgreen, 10 litri, SemPlus
-50 %
Fertilizant special pentru salata, cu acizi humici, acizi fulvici, oxid de potasiu si carbon organic, Fullgreen, 10 litri, SemPlus
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Cod produs: chrmsm_0037
240,00Lei
120,00Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

FULL GREEN este un îngrasamant formulat pe baza de aminoacizi, acizi humici, acizi fulvici, oxid de potasiu si materie organica bruta (carbon organic pur).

Avand in compozitia sa un continut foarte ridicat de acizi fulvici si humici, dar si un continut echilibrat de micronutrienti si oxid de potasiu, asigura o crestere si o dezvoltare adecvata culturii de salata.

Acizii humici si oxidul de potasiu asigură dezvoltarea rădăcinii, implicit dezvoltarea foliajului, iar acizii fulvici si azotul din compoziția produsului favorizează fotosinteza si stimuleaza dezvoltarea partii aeriene a plantei (foile de salata), acestea capatand un aspect verde aprins.

Carbonul organic din compozitia produsului favorizeaza absorbtia celorlalte elemente, iar atunci cand FULLGREEN este aplicat prin picurare la radacina (fertigare), favorizeaza inmultirea microorganismelor benefice din sol si aereaza solul, permitand in acest fel dezvoltarea radacinii si absorbtia nutrientilor de la nivelul acestuia.

FULLGREEN are in compozita sa materie organica bruta (carbon organic) cu un continut extrem de ridicat de acizi humici, fulvici si oxid de potasiu.

Acizii humici si fulvici actioneaza la nivel celular, insa se comporta si drept o sursa de energie pentru microorganismele care se gasesc in mod natural in sol, acestea hranindu-se cu microparticulele de carbon organic.

Acest proces ajuta si influenteaza benefic in mod direct:

- cresterea si dezvoltarea sistemului radicular al plantelor;
- rapiditatea cu care plantele vor putea dezvolta foliaj;
- procesul de fotosinteza;
- procesul de inflorire si legare;
- procesul de formare a rodului.

Acizii fulvici si humici din compozitia produsului sunt extrem de importanti in cresterea si dezvoltarea plantelor, insa carbonul organic joaca un rol extrem de important in repopularea sau intretinerea activitatii microorganismelor benefice din sol.

Acesta este implicat direct in fixarea carbonului la nivelul solului prin asigurarea unei surse active de energie pentru microorganisme; de asemenea, carbonul organic este responssabil pentru formarea humusului.

Folosit in dozele recomandate, produsul va produce rezultate foarte bune atat din punct de vedere cantitativ (pentru culturile agricole mari), cat si calitativ.

Recomandari de aplicare:

Fertigare: 5L / 500 litri apă / 500 metri patrati

Foliar: 2L / 100 litri apă
 

Continut:

2% acizi humici

0,5% acizi fulvici

0,38% oxid de potasiu

 

Temperatura de pastrare:
10 - 25 grade celsius
Valabilitate: 36 luni

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.