Menu
Cosul tau

Fungicid Revycare, 5 litri, Basf

Fungicid Revycare, 5 litri, Basf
 • Disponibilitate: Disponibil
 • Producator: Basf
 • Cod produs: rdx_0326
1.585,00Lei
Credit module tbi bank RO 3.3.5

97.54 Lei x 24 rate

Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

Date tehnice Fungicid REVYCARE


• Substanță activă: 100 g/l mefentrifluconazol + 100 g/l piraclostrobin
• Formulare: Concentrat emulsionabil
• Număr certificat omologare: 639PC/24.11.2020Omologări Fungicid REVYCARE


Grâu de toamnă, grâu de primăvară, grâu durum, grâu spelta
Boli combătute: Septorioza, Rugina brună, Rugina galbenă
Doza: 0,5-1,5 l/ha

Orz de toamnă, orz de primăvară
Boli combătute: Arsura frunzelor, Pătarea reticulară, Ramularia
Doza: 0,5-1,5 l/ha

Secară
Boli combătute: Arsura frunzelor, Rugina brună
Doza: 0,5-1,5 l/ha

Triticale
Boli combătute: Septorioza, Rugina brună
Doza: 0,5-1,5 l/ha

Ovăz
Boli combătute: Făinarea
Doza: 0,5-1,5 l/haAvantaje Fungicid REVYCARE


• Performanțe revoluționare datorită combinației de substanțe active

 • • Control revoluționar al bolilor datorită efectului curativ de excepție
   

 •  
 •  
 • • Flexibilitate revoluționară în aplicare pentru un management simplu al fermei

 • • Efecte fiziologice AgCelence

 •  
 •  


 • Mod de acțiune Fungicid REVYCARE

 •  

  Fungicidul Revycare conține două substanțe active, respectiv noul triazol, mefentrifluconazol, ce aparține grupului de inhibitori ai biosintezei sterolului și piraclostrobin din grupa strobilurinelor. Mefentrifluconazol este primul izopropanolazol, care oferă o eficacitate unică împotriva unui număr mare de boli care nu sunt ușor de controlat de către azolii existenți.


Substanța activă este preluată rapid de către frunze și apoi translocată apical. Translocarea substanței active este limitată ceea ce conduce la formarea de rezervoare în epiderma frunzelor care permit o acțiune sistemică durabilă și bine echilibrată.

Ca rezultat al acestei acțiuni sistemice, mefentrifluconazol, poate controla stadiile agenților patogeni care au fost deja instalați în țesutul plantelor (acțiune curativă). Substanța activă, piraclostrobin, este o strobilurină cu acțiune translaminară și sistemie locală, ce inhibă germinația sporilor și controlează creșterea micelului și sporularea acestora.conta

De asemenea, efectele fiziologice dovedite conduc la îmbunătățirea fotosintezei, utilizarea mai eficientă a îngrășămintelor pe baza de azot, creșterea rezistenței plantelor la diverși factori de stres și la arsurile solare, precum și la secetă, mai puține frunze îmbătrânite, tulpini mai rezistente la frângere.Mod de utilizare Fungicid REVYCARE


Revycare poate fi aplicat maximum 2 tratamente, la un interval de minimum 14 de zile între aplicări, pe perioada de vegetație BBCH 30 – 69 , respectiv de la începutul alungirii tulpinii până la sfârșitul înfloritului. Dacă primul tratament este aplicat după BBCH 49, este necesar un interval de 21 de zile între tratamente.

Timp de pauză: 35 de zile.Pregătirea soluției
 

Se umple rezervorul maşinii de tratat până la jumătate cu apă, se adaugă cantitatea adecvată de produs, și apoi se completează cu restul de apă. Se va agita bine soluția de stropit în timpul umplerii şi aplicării.Tehnica de aplicare
 

Se pot folosi echipamente terestre pentru aplicarea în câmp a fungicidelor, utilizate în mod obişnuit la culturile sus menţionate. Se vor utiliza duze specifice aplicării fungicidelor. Volumul de soluţie utilizat este în funcţie de echipamentul folosit şi este de 100-300 l/ha.Compatibilitate
 

Revycare este în general miscibil cu insecticide, erbicide, fungicide și regulatori de creștere. Este însă recomandată utilizarea integrală a acestor eventuale amestecuri, imediat după pregătire. Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilităţi.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate5 litri
Culturagrau
Cultura BIOnepotrivite
Pentru combaterearuginii, septoriozei
StareEC concentrat emulsionabil
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Specificatii tehnice
Substanta activamefentrifluconazol, piraclostrobin

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.