Menu
Cosul tau

Fungicid Sercadis, 15 ml, Basf

Fungicid Sercadis, 15 ml, Basf
Fungicid Sercadis, 15 ml, Basf
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: Basf
  • Cod produs: ntagr_0199
22,89Lei

Sercadis®, fungicid inovator pentru culturile de vita de vie, mar si par. Sercadis® contine substanta activa fluxapiroxad (300 g/l), din grupa SDHI - inhibitori ai enzimei succinat dehidrogenaza. Fluxapiroxad are o structura moleculara unica de unde rezulta o mobilitate deosebita in interiorul plantei. Are actiune translaminara si activitate acropetala care conduc la o protectie uniforma a culturii.

Beneficii

  • Produs cu mod de actiune nou, avand mobilitate unica in planta si actiune translaminara
  • Eficacitate excelenta in combaterea fainarii la vita de vie, a rapanului si fainarii la mar si par
  • Redistribuire a depozitelor de substanta activa pentru perioade lungi de protectie
  • Protectie de incredere si in conditii climatice dificile, buna rezistenta la spalare
  • Fereastra larga de aplicare si compatibilitate ridicata

Sercadis® flexibil pentru nevoile tale

Nevoile viticultorilor si pomicultorilor sunt importante pentru noi si intelegem multitudinea provocarilor cu care se confrunta, zi de zi: adaptarea la cerintele pietei, asigurarea unei protectii eficiente culturii, responsabilitatea fata de mediu, schimbarile climatice, sunt doar cateva dintre acestea.

Pentru a-i sustine in obtinerea unor performante deosebite in protectia impotriva rapanului si fainarii, BASF a dezvoltat un nou fungicid: Sercadis®. Acesta contine substanta activa inovatoare fluxapiroxad, este o solutie flexibila, care va poate oferi numeroase beneficii.

Mod de utilizare: Sercadis se aplica ca tratament preventiv in plantatiile de vita de vie si pomi fructiferi.

Vita de vie - se pot aplica maxim 3 tratamente, la un interval minim de 10 zile intre tratamente, pe perioada de vegetatie BBCH 11-83, respectiv de la aparitia primei frunze nedesfacute si pana la momentul in care boabele dezvolta culoarea specifica.

Pomi fructiferi (mar, par) - pot fi aplicate maximum 3 tratamente, la un interval minim de 7 zile intre tratamente, pe perioada de vegetatie BBCH 53-81, respectiv de la buton: frunzele verzi acopera petalele florii vizibile si pana la inceputul coacerii fructelor (aparitia culorii specifice).

Numar de tratamente pe an: 3 tratamente.

Intervalul de timp minim intre aplicari: 10 zile pentru vita de vie, 7 zile pentru pomi fructiferi.

Se recomanda utilizarea volumului de solutie cuprins intre 500-1500 litri/ha pentru pomi fructiferi si 200-1000 litri/ha pentru vita de vie. Volumul de solutie utilizat este inflentat de cultura si de echipamentul folosit.

Pentru combaterea rezistentei rapanului din plantatiile de pomi fructiferi, se recomanda utilizarea in amestec in rezervor a dozei minime omologate a produsului Sercadis, impreuna cu un fungicid de contact partener.

Sercadis este o unealta excelenta pentru programele in care se doreste limitarea reziduurilor. Are o activitate intrinseca ridicata in combaterea agentilor patogeni tinta, permitand aplicarea unor doze scazute pe hectar - pentru o manipulare si o reciclare mai usoara si mai rapida a ambalajelor.

Compatibilitate: Sercadis este in general miscibil cu insecticide si fungicide, precum si cu ingrasaminte. Este insa recomandata utilizarea integrala a acestor eventuale amestecuri, imediat dupa pregatire. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

Cultura

Boli

Doza / ha

Doza / 10 l apa / 100 mp

Timp de pauza

Vita de vie

Fainare

0,15 litri/ha

1,5 ml/ 10 l apa

35 zile

Pomi fructiferi 
(mar, par)

Rapan

Fainare

0,25 - 0,3 litri/ha

0,25 litri/ha

2,5 - 3 ml/ 10 l apa

2,5 ml/ 10 l apa

35 zile

Volumul de apa necesar pentru efectuarea unui tratament se calculeaza in functie de echipamentul utilizat.

Doza / 10 l apa / 100 mp se refera la o pompa cu un volum de 10 l care poate acoperi o suprafata totala de 100 mp. In cazul unei suprafete mai mici, este indicat ca doza sa se coreleze cu suprafata tratata, conform dozei / ha.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate15 ML
Culturamar, par, vita de vie
Cultura BIOnepotrivite
Pentru combatereafainarii, rapanului
StareSC - suspensie concentrata
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Specificatii tehnice
Substanta activafluxapiroxad

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.