Menu
Cosul tau

Inoculant biodinamic pentru rasaduri si substraturi, Queens Gambit, 1 litru, SemPlus

QUEENS GAMBIT este un inoculant biodinamic formulat pe baza de microorganisme benefice plantelor si solului, iar procesul de obtinere a acestuia este 100% natural, fara adaos de substante chimice sau fara a implica procesarea acestuia cu substante de natura chimica.

QUEENS GAMBIT are in compozitia sa un numar foarte ridicat de unitati formatoare de colonii, dintre care enumeram:

Azospirilium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)
Azotobacter - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)
Bacillus Megatherium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)

AZOSPIRILLIUM & AZOTOBACTER
Sunt doua clase de microorganisme care in mod natural fixeaza azotul atmosferic si mobilizeaza azotul organic din sol pe radacinile plantelor, asigurand in acest fel rezerve de azot pur organic pe tot parcursul ciclului de vegetatie al plantelor.
Ambele clase de microorganisme traiesc in simbioza cu planta inca de la rasarire si pana la culegerea rodului.

BACILLUS MEGATHERIUM
O clasa extrem de importanta de microorganisme cu rol de deblocare a fosforului imobilizat in sol si de fixare a acestuia la nivelul radacinilor plantelor. De asemenea, Bacillus Megatherium are rol simbiotic.

QUEENS GAMBIT este un inoculant biodinamic extrem de puternic si are capacitatea de a inocula cantitati foarte mari de apa datorita continutului ridicat de unitati formatoare de colonii / ml de produs finit.
Folosit conform recomandarilor, asigura o dezvoltare sanatoasa si rapida a plantelor, aereaza solul, disponibilizeaza resurse importante de azot si fosfor de natura organica si intareste sistemul imunitar al plantelor, fiind un activator spectaculos al elicitorului (molecula care se gaseste in mod natural in sol).

MOD DE APLICARE:

RASADURI
Diluati 1L de QUEENS GAMBIT in 200 litri de apa si lasati rasadurile cu radacinile inmuiate in solutie timp de 24 de ore.
Dupa 24 de ore se poate face plantarea deoarece radacinile rasadurile au fost suprapopulate cu microorganisme benefice din toate cele 3 clase mentionate mai sus. Odata ajunse in sol, microorganisme vor dezvolta o activitate spectaculoasa in proximitatea radacinilor, facilitand in acest fel o inradacinare extrem de rapida.

SEMINTE
Diluati 100ml de QUEENS GAMBIT in 5 litri de apa si aplicati prin inmuierea semintelor timp de 2 ore in solutie sau aplicati solutia prin pulverizare direct pe seminte, dupa care asteptati 2 ore pana la semanat. Intreaga suprafata a semintelor va fi populata cu cele 3 clase de microorganisme, si odata ajunsa in sol, procesul de germinatie va fi accelerat de activitatea microorganismelor care vor produce enzime la nivelul semintelor.
Aplicarea QUEENS GAMBIT pe seminte asigura o germinatie rapida si o crestere viguroasa si uniforma.

SUBSTRATURI / SOL
Un flacon de QUEENS GAMBIT de 1L este suficient pentru inocularea a 1500 litri de apa care poate fi administrata direct prin benzile de picurare (fertigare), atat in timpul vegetatiei cat si inainte de plantarea rasadurilor.
Aplicand la sol QUEENS GAMBIT veti asigura culturilor vegetale o flora microbiana benefica optima.
Cele 3 clase de microorganisme sunt sinergice si actioneaza in beneficiul culturilor vegetale, asigurand in acest fel o crestere si dezvoltare spectaculoasa, indiferent de tipul culturii vegetale.

QUEEN GAMBIT poate fi aplicat atunci cand temperatura solului este de minim 10 grade, iar temperatura aerului de minim 15 grade Celsius.

ATENTIE!
Este interzisa mixarea cu alte produse (fertilizanti, pesticide) in afara celor recomandate de catre producator!


CONTINUT:
Azospirilium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)*
Azotobacter - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)*
Bacillus Megatherium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)*
* rezultat din procesul natural de fermentatie

DEPOZITARE SI VALABILITATE
Depozitati la loc uscat si racoros, la temperaturi cuprinse intre 5 si 25 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui

Terment de valabilitate: 36 de luni de la data fabricatiei

RECOMANDARI:
Pentru rezultate spectaculoase, recomandam aplicarea QUEENS GAMBIT impreuna cu ADAM.
QUEENS GAMBIT asigura necesarul de microorganisme benefice, iar ADAM necesarul de nutrienti, acizi fulvici si acizi humici.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.