Menu
Cosul tau

Krema HA, Fertilizant organic superconcentrat pentru legume, fructe, vita de vie, pomi fructiferi, 1 litru

Krema HA, Fertilizant organic superconcentrat pentru legume, fructe, vita de vie, pomi fructiferi, 1 litru
Krema HA, Fertilizant organic superconcentrat pentru legume, fructe, vita de vie, pomi fructiferi, 1 litru
  • Disponibilitate: Acest produs nu mai face parte din oferta noastra
  • Producator: Chromosome Dynamics
  • Cod produs: chrmsmsa_0044
35,00Lei

KREMA HA este un fertilizant formulat pe bază de materie vegetală pură, cu conținut optim de aminoacizi, acizi humici, acizi fulvici, macro și microelemente, nutrienți extrem de necesari în creșterea și dezvoltarea culturilor agricole vegetale. Formularea sa echilibrată contribuie în mod direct la o dezvoltare sănătoasă a plantelor prin stimularea înrădăcinării, a fotosintezei și prin aportul direct pe care îl are în dezvoltarea foliajului și procesului de legare și înflorire. Se recomandă a se aplica un prim-tratament imediat după răsărire, cu revenire la 4-6 frunze (în plin stadiu de vegetație pentru culturile de prășitoare), respectiv la apariția frunzei stindard (grâu, orz, triticale, rapiță, orzoaică de primăvară, secară etc.).

În compoziția KREMA HA se găsesc cantități importante de L-aminoacizi organici vegetali (toți aminoacizii necesari creșterii și dezvoltării culturilor agricole vegetale), acizi fulvici și humici care contribuie în mod direct la procesele de fotosinteză și de dezvoltare a aparatului radicular, respectiv a perișorilor absorbanți, (N) organic care contribuie decisiv în formarea și dezvoltarea unui aparat foliar sănător, (K) sub formă de oxizi (K2O) asimilabil de plante și materie organică pură vegetală cu un conținut minim de 20% carbon organic.

KREMA HA este un fertilizant organic complex, formulat 100% pe bază de materie vegetală, cu un conținut echilibrat de nutrienți esențiali și necesari în creșterea și dezvoltarea plantelor. Fertilizantul organic KREMA HA este conform cu Reg.(CE) 848/2018, Anexa II – cu punere în aplicare prin regulamentul (UE) 2021/1165 și poate fi folosit în agricultura ecologică. De asemenea, KREMA HA respectă prevederile Reg. (CE) 1009/2019 fiind încadrat în categoria îngrășămintelor organice; KREMA HA este un FERTILIZANT EU și respectă limitele minime și maxime impuse de Reg. CE 1009/2019. 

DOZE RECOMANDATE / APLICARE: 

Fertigare (picurare la radacina): 5L in 500 litri apa, minim 3 tratamente de-a lungul intregului ciclu de vegetie

Pentru legume în câmp (aplicare foliară) doza recomandată este de 5L / ha, 2-3 aplicări pre și post florale, cu o pauză de 12-15 zile între tratamente. Cantitatea de apă trebuie să fie cuprinsă între 200-400 litri / hectar.

Legume în solarii (foliar): 250ml în 10 litri apă / 100 metri pătrați / picurare la rădăcină: 1L / 500 litri apă, 4-6 tratamente

În pomicultură se recomandă aplicarea unei doze de 5L  în 500-700 litri de apă / hectar, 2-4 tratamente, pre si post inflorire 

CONȚINUT DECLARAT (%):

Potasiu (K2O): min. 3%  Azot total (N): min. 1%  Densitate: 1,4g / cc

Fosfor (P2O5): min. 0,25%  Aminoacizi liberi: min. 4%  pH-ul soluției: 6,5

Carbon organic: min 20%  Materie organică: min. 40%  Extract humic total: min. 15%

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.