Menu
Cosul tau

Pachet erbicid Express 50 SG 1,5 kg + erbicid Targa Max 25 litri, FMC

Pachet erbicid Express 50 SG 1,5 kg + erbicid Targa Max 25 litri, FMC
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: FMC
  • Cod produs: rdx_0624
9.700,00Lei
Credit module tbi bank RO 3.3.5

512.48 Lei x 24 rate

Pachet tehnologic 1,5 Kg Express 50 SG + 25 L Targa Max

 

Express 50 SG

Substanță activă: Tribenuron metil

 

Tehnologia de cultivare a hibrizilor de floarea soarelui rezistenți la erbicidul Express 50 SG (SU rezistenți) este una dintre cele mai inovatoare soluții de creştere a productivității în agricultură, utilizată la nivel global.

Control eficient al buruienilor cu frunză lată inclusiv pălămidă (Cirsium arvense), cornaci (Xanthium spp), ciumăfaie (Datura stramonium) din culturile de floarea-soarelui rezistente la Express 50 SG

Flexibil în aplicare de la răsărire până la 8 frunze ale florii-soarelui.

Fără restricţii asupra culturilor ce urmează în rotaţie.

Este cea mai eficientă şi avantajoasă tehnologie pentru obţinerea unor culturi curate de buruieni şi producții ridicate.

 

MODUL DE ACŢIUNE:

Express 50 SG este absorbit prin frunze şi rădăcini şi este translocat rapid în întreaga plantă. El inhibă diviziunea celulară în vârfurile de creştere ale lăstarilor şi rădăcinilor plantelor sensibile.

Creşterea buruienilor este oprită după câteva ore de la aplicare, dar simptomele vizibile apar după 5-10 zile, iar moartea acestora se produce după 15-25 zile.

 

MOD DE UTILIZARE:

Express 50 SG se utilizează numai la hibrizii de floarea soarelui rezistenţi: P64LE25, P64LE99, P64HE118, LG59580SX, Sumiko și Subaro.

UTILIZAREA ACCIDENTALĂ A UNOR ERBICIDE INCOMPATIBILE CU ACEŞTI HIBRIZI POATE CONDUCE LA PIERDEREA COMPLETĂ A RECOLTEI!

Eficacitatea maximă se obţine în faza de 2-4 frunze a buruienilor cu frunză lată anuale şi în faza de rozetă la cele perene.

Tratamentele se efectuează în post-emergenţă până în stadiul de 8 frunze ale florii-soarelui.

Volumul de soluţie: 200-400 l/ha

Asocierea cu surfactantul Trend 90 permite combaterea superioară a buruienilor mediu sensibile la erbicidul Express 50 SG, precum şi o mai bună translocare a produsului.

 

Doză recomandată: 30 g/ha + 250 ml/ha Trend 90

 

Targa Max

Substanță activă: quizalofop-p-etil 100 g/l

 

Se translocă rapid până la nivelul sistemului radicular al buruienilor.

Combate buruieni graminee anuale și perene.

Reduce rezerva de rizomi.

Nu are remanență în sol.

Nu restricționează rotația culturilor.

 

 CULTURĂSPECII DE BURUIENI DOZĂ/HAMOMENTUL APLICĂRII
Floarea-soarelui 

 

graminee anuale: Setaria sp, Echinochloa crus-galli, samulastră de cereale

0,4 – 0,5 

 

Postemergent:

 

graminee anuale

4-6 frunze;

 

 

graminee perene <20 cm

 

 

 

 

graminee perene: Sorghum halepense, Agropyron repens 0,5 – 0,6

 

MOD DE ACŢIUNE:

 

Targa Max este un erbicid sistemic din clasa arilfenoxypropionaţi care în câteva ore de la aplicare este absorbit de frunze și este translocat în plantă spre toate organele, prin vasele libero-lemnoase, inhibând biosinteza acizilor graşi.

Ajuns în rădăcini, se acumulează în mugurii subterani, rizomii și stolonii gramineelor perene și distruge țesuturile meristematice.

Este selectiv față de speciile cu frunză lată la care translocarea este foarte limitată, iar produsul ră­mâne în zona frunzelor tratate.

În sol, produsul este rapid degradat prin hidroliză până la CO2.

 

Ambalaj: pachet 1,5 Kg Express 50 SG + 25 L Targa Max

Furnizor: FMC

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.