Menu
Cosul tau

Pachet promotional Adeziv pentru faianta si gresie, Ceresit CM 9, pentru interior, 25 Kg, Ceresit, 46 saci + 2 saci GRATIS

Pachet promotional Adeziv pentru faianta si gresie, Ceresit CM 9, pentru interior, 25 Kg, Ceresit, 46 saci + 2 saci GRATIS
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: Ceresit
  • Cod produs: spx_981303344_pcht
1.564,00Lei
Credit module tbi bank RO 3.3.5

96.32 Lei x 24 rate

Adeziv Ceresit CM 9 este un adeziv pentru montarea de faianță și gresie. Acesta este destinat utilizării la interior pentru a lipi plăcile ceramice de gresie și faianță , mozaicurilor, teracotelor și pietrelor naturale rezistente la patare. Este recomandat pentru placarea pereților și a pardoselii din interiorul clădirilor cu umiditate relativ mică precum: holuri, camere, în domeniul casnic etc.

Adeziv Ceresit CM 9 adeziv pentru montare faianță și gresie

Achiziția materialelor necesare reprezintă un pas important în toate construcțiile și mai ales în proiectele de amenajare. Fie că alegi să montezi singur gresia și faianța, fie că apelezi la un specialist, există câțiva pași de urmat sau criterii după care trebuie să te ghidezi. Odată cu alegerea plăcilor ceramice, trebuie să acorzi la fel de multă atenție și în alegerea adezivului pentru gresie și faianță.

Ce adeziv aleg pentru gresie faianță?

Un adeziv bun se alege în funcție de rezistența și durabilitatea proiectului de montaj pentru a preveni dezlipirea plăcilor, crăparea lor sau infiltrațiile de apă. Un adeziv pentru gresie și faianță se alege în funcție de tipul plăcilor ceramice, suprafața suport, timpul de uscare și locul utilizării. În situația în care plăcile ceramice vor fi montate pe pereți, este esențial ca adezivii să nu curgă. Totodată, cand vine vorba de montajul plăcilor ceramice la exterior, vei avea nevoie de un adeziv care să reziste la variații de temperatura. Cele mai utilizate tipuri de adezivi pentru placările ceramice sunt cele pe bază de lianți minerali.

Adeziv Ceresit CM 9 adeziv pentru montare faianță și gresie

Adeziv Ceresit CM 9 este un adeziv pentru montarea de faianță și gresie. Acesta este destinat utilizării la interior pentru a lipi plăcile ceramice de gresie și faianță , mozaicurilor, teracotelor și pietrelor naturale rezistente la patare. Este recomandat pentru placarea pereților și a pardoselii din interiorul clădirilor cu umiditate relativ mică precum: holuri, camere, în domeniul casnic etc. Adezivul este format dintr-o combinație de ciment cu compuși naturali și modificatori.

Caracteristicile adezivului Ceresit CM 9

  • pentru grosimi de la 5 la 15 mm
  • ideal pentru suprafețe neregulate
  • pentru plăci ceramice absorbante
  • economic

Adezivul Ceresit CM 9 este un produs de culoare gri.

Cum se utilizează adezivul Ceresit CM 9:

Conținutul ambalajului se va introduce în cantitatea măsurată de apă curată, rece, sau în emulsia Ceresit CC 83 diluată cu apă și se va amesteca cu ajutorul unui mixer electric, până la obținerea unei mase uniforme, fără aglomerări. După un timp de așteptare de 5 minute se va amesteca din nou, iar consistența materialului se mai poate ajusta prin adăugare de apă. Adezivul va fi întins pe suport cu ajutorul unei mistrii dințate.

AmbalareSac hartie 25 Kg
Tip adezivCombinatie de ciment cu compusi minerali si modificatori, clasa C1T conform SR EN 12004:2007 A1:2012.
DestinatiePentru placare pereti si pardoseala in interiorul cladirilor cu o umiditate relativ mica, ex: holuri, camere, etc. in domeniul casnic.
Consum orientativIntre 2,1 si 6 Kg/m2 – in functie de dimensiunile placilor si stratul suport.
Aderenta in mediu uscat≥0,7 N/mm²
Aderenta in mediu umed≥0,5 N/mm²
Aderenta dupa ciclul inghet-dezghetPND
Alunecarea≤0,5mm
Timp deschis≤ 20 minute.
Temperatura punere in opera5°C / 30°C
UtilizabilChituire dupa 72 de ore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.