Menu
Cosul tau

Pachet promotional Erbicid selectiv pentru porumb Crew Ace 4 SC, 1 litru, 7 bucati + 5 bucati GRATIS

Pachet promotional Erbicid selectiv pentru porumb Crew Ace 4 SC, 1 litru, 7 bucati + 5 bucati GRATIS
Pachet promotional Erbicid selectiv pentru porumb Crew Ace 4 SC, 1 litru, 7 bucati + 5 bucati GRATIS
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Cod produs: ntagr_0237
930,86Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

Crew ACE se prezintă sub formă de suspensie fină, omogenă, mobilă, cu tendinţă de depunere în timp şi o bună capacitate de revenire în sistem omogen, de culoare crem. Produsul conţine 40 g/l nicosulfuron. Crew ACE este un erbicid sistemic din categoria sulfonilureicelor, cu omologare pentru combaterea gramineelor din cultura de porumb. Produsul prezintă o dublă absorbţie, atât la nivelul aparatului foliar, cât şi prin rădăcini. Ulterior, din aceste puncte, produsul se răspândeşte la nivelul întregii plante. Nicosulfuronul – componenta activă a erbicidului – acţionează prin blocarea diviziunii celulare şi oprirea formării aminoacizilor. Astfel, buruienile sunt distruse în totalitate după aproximativ 3 săptămâni de la aplicare.

Avantaje

• acțiune foarte bună asupra buruienilor monocotiledonate anuale și costreiului din cultura de porumb; • absorbție rapidă prin frunze și rezistența la spălare; • selectiv pentru hibrizii de porumb; • rezultate foarte bune în condiții climatice diverse; • ușurința în aplicare (formulare lichidă pe bază de ulei); • flexibilitate în aplicare, putând fi aplicat singur sau asociat; • nu are efect remanent pentru cultura următoare.

Crew ACE se aplică în vegetaţie, ţinându-se seama de etapa de dezvoltare atât a buruienilor (2 – 4 frunze, înainte de înfrăţire) cât şi a plantelor de cultură (porumbul trebuie să aibă devoltate între 4 şi maxim 6 frunze). Pentru cazurile de infestare cu Sorghum halepense, se aplică (în funcţie de nivelul de infestare şi faza de dezvoltare) o doză de 1 – 1,5 l/ha Crew ACE, când costreiul din rizomi are talia de 15 – 20 cm. Volumul de apă recomandat pentru aplicarea pe un hectar de cultură este cuprins între 200 şi 300 litri. Eficienţa produsului poate fi influenţată negativ de temperaturi scăzute sau prea ridicate şi când plantele de cultură se dezvoltă în condiţii de stres (spre exemplu, secetă prelungită sau atacul unor boli sau dăunători). Crew ACE este compatibil cu majoritatea erbicidelor folosite în mod curent în România la cultura porumbului. Pentru o mai mare siguranţă, se recomandă consultarea prealabilă a listelor de compatibilităţi şi efectuarea unui test. CULTURA BURUIENI COMBĂTUTE DOZA Porumb Buruieni monocotiledonate anuale 0,8 l/ha, postemergent Sorghum halepense (costreiul din rizomi) 1 - 1,5 l/ha, postemergent

Recomandari de utilizare:

Porumb - Sorghum Halepense (costrei) din rizomi si buruieni monocotiledonate anuale: 1-1,5 l/ha postemergent; 0,8 l/ha postemergent.

Crew 4 SC se aplica prin tratamente in vegetatie, cand buruienile sunt rasarite iar porumbul se afla in faza de 2-8 frunze.

Specificatii tehnice
Substanta activanicosulfuron
Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Buruieni combatutemonocotiledonate anuale, monocotiledonate perene
Cantitate1 L
Culturaporumb
Impotrivacoada vulpii, costrei, hirusor, iarba barboasa, iarba vantului, meisor, mohor, obsiga secarii, odos, pir tarator, pirul gros
Momentul aplicariipostemergente
StareSC - suspensie concentrata
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.