Menu
Cosul tau

Pigeon Rep, sperietoare lichida pentru pasari, 100 ml

Pigeon Rep poate fi considerat o sperietoare lichida pentru pasari; produsul in sine este un mix de arome de grad alimentar, neapreciat de pasari.

Mirosul emanat este unul foarte puternic, iar acest lucru face ca ori de cate ori o pasare se apropie de locul in care a fost administrat, sa ocoleasca zona.

Atunci cand este aplicat direct, pasarile vor parasi rapid zona deoarece aceasta nu agreeaza mirosul degajat de mixul de arome de grad alimentar din continutul produsului.

PIGEON-REP poate fi mixat cu apa in proportie de 0,1:5 (100 ml PIGEON-REP cu 5L de apa) si aplicat in benzi de 3-4 cm de-a lungul zonei vizate sau poate fi aplicat pe tampoane de vata care se vor dispune de jur-imprejurul zonei in cauza.

Mirosul produsului este de lunga durata (2-3 luni).

Mod de folosire:

Inmuiati mai multe carpe in PIGEON-REP si dispuneti-le exact in dreptul caii de acces a acestora.


Cum se foloseste:

PIGEON-REP poate fi mixat cu apa in proportie de 0,1:5 (100 ml PIGEON-REP cu 5L de apa) si aplicat in benzi de 3-4 cm de-a lungul zonei care se doreste a fi protejata sau poate fi aplicat pe tampoane de vata care se vor dispune de jur-imprejurul zonei care se doreste a fi protejata.


Efectul produsului este de lunga durata (2-3 luni).

Pentru a tine la distanta porumbeii de curtea dumneavoastra, procedati astfel:

Inmuiati mai multe carpe in PIGEON-REP si dispuneti-le exact in dreptul caii de acces a acestora.
Mirosul extrem de puternic va tine pasarile la distanta, iar acestea nu vor mai reveni.


Continut:
- hidrocarburi aromatice superconcentrate (15%)


ATENTIE!
SE RECOMANDA FOLOSIREA MANUSILOR IN MANIPULAREA PRODUSULUI AB-STOP DEOARECE CONTINUTUL SE POATE IMPREGNA IN PRIMELE STRATURI ALE PIELII SI POATE DURA MAI MULT TIMP PANA VA DISPAREA.


Cu toate acestea, produsul nu este toxic si nu afecteaza sanatatea umana sau a animalelor care vor interactiona cu acesta deoarece este formulat exclusiv pe baza de arome superconcentrate.


Densitate produs: 1.0 kg / 1L volumetric

Conditii de pastrare: 5 - 25 de grade Celsius.

Valabilitate: 60 luni de la data productiei

Descarca certificatul de imput pentru agricultura ecologica si fisa tehnica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.