Menu
Cosul tau

Sapa pe baza de ciment, Mesterica Suport MT-S100, 25 Kg, Sipex

Sapa pe baza de ciment, Mesterica Suport MT-S100, 25 Kg, Sipex
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: Sipex
  • Cod produs: spx_981309534
21,00Lei

Mesterica Suport este o șapă pe bază de ciment cu efect de încărcare și nivelare a suprafețelor. Acest produs este un suport pentru șapele autonivelante. Nu se aplică pe suporturi din lemn, metal sau materiale plastice. Mesterica Suport MT-S100 este un produs gata preparat pentru încărcare și nivelare. Șapa este formată din ciment uscat și este destinată pardoselilor.

Ce este o șapă și ce rol are

Calitatea pardoselii depinde foarte multe de șapa folosită. Astfel, acest produs devine indispensabil ca material de construcție pentru orice locuință.

Rolul unei șape este să ofere un strat suport plan și fără denivelări pentru finisajele pardoselilor. Pe lângă acest rol, stratul suport beneficiază de rezistență și calitate de conductor termic tot datorită șapelor.

Șapa este un strat compus din mortar (nisip, pietriș, apă și ciment) care se toarnă peste o suprafață din structura unei construcții - de obicei placa de beton -, cu rolul de a o egaliza sau de a o aduce la un anumit nivel.

Șapa poate fi aderentă, turnată direct pe stratul de suport, sau flotantă, atunci cand este turnat pe un strat izolant. Unele șape pot fi finale, altele pot fi folosite ca suport pentru pardoseală. În cazul unei locuințe, de exemplu, pe șapă pot fi montate gresia, parchetul sau linoleumul.

Câte tipuri de șape există?

În funcție de modul de aderență și compoziție există următoarele tipuri de șape:

  • în funcție de modul de aderență: șape flotante și șape autoaderente
  • în funcție de compoziție: șape umede, șape semiumede, șape autonivelante

Mesterica Suport MT-S100

Mesterica Suport este o șapă pe bază de ciment cu efect de încărcare și nivelare a suprafețelor. Acest produs este un suport pentru șapele autonivelante. Nu se aplică pe suporturi din lemn, metal sau materiale plastice. Mesterica Suport MT-S100 este un produs gata preparat pentru încărcare și nivelare. Șapa este formată din ciment uscat și este destinată pardoselilor.

Caracteristici sapa Mesterica Suport MT-S100:

  • permite realizarea de straturi de până la 40 mm grosime
  • pentru încărcarea și nivelarea suprafețelor
  • bun suport pentru șapele autonivelante
  • se poate aplica mecanizat

Ce trebuie să știi despre aplicarea șapei Mesterica Suport MT-S100

Suportul pe care urmează a se pune în operă, trebuie sa fie portant, fără crăpături, uscat și lipsit de impurități ce ar putea împiedica aderența. În cazul aplicării pe suprafețe suport noi, acesta din urmă, trebuie să aibă o vechime de cel puțin 28 de zile. Nu este recomandată nici o intervenție de uscare rapidă a șapei. Mesterica Suport MT-S100 se aplică cu ajutorul unei mistrii sau cu mașina de aplicat șape.

AmbalareSac din hartie de 25 kg
CaracteristiciPermite realizarea de straturi de pana la 40 mm grosime. Pentru incarcarea si nivelarea suprafetelor. Bun suport pentru sapele autonivelante. Se poate aplica mecanizat.
DestinatiePardoseli
Mod de aplicareCu mistrie pentru aplicarile domestice , masina de aplicat sape, apoi lisare cu dreptar ori lipa.
Consum orientativ20kg/m2/cm grosime
Rezistenta la compresiune/medie standardizata> 20N/mm2
Timp de punere in operaIntre 60 si 120 minute
Timp de uscarePentru trafic pietonal dupa aproximativ 24 ore.
Temperatura punere in operaIntre 5oC pana la 30oC, atat a suprafetei suport, cat si a ambientului.
Utilizabil12 luni de la data fabricatiei

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.