Menu
Cosul tau

Seminte de tomate Momini Salzi - Lacrimile Fetei, Florian, 1000 seminte

Rosiile Momini Salzi sunt un soi nedeterminat, direct, mediu timpuriu spre tarziu, cu fructe foarte mari. Planta este puternica, dezvoltata, cu crestere nedeterminata a varfului. Fructele sunt in forma de inima alungite, cu nervuri putin vizibile in apropierea coditei, rosii, foarte mari, cu o greutaste medie de 350-500 grame, ajungand si la 1 kilogram., cu tarie medie, netede si carnoase, avand calitati gustative unice, foarte distincte comparativ cu celelalte tomate. Potrivit pentru productie medie timpurie in solarii precum si in camp deschis, pentru consum in stare proaspata.

Acum poti descarca catalogul cu produse Florian - DESCARCA CATALOG GRATUIT

 

Scheme de fertilizare in culturile de tomate

 

*AplicariStadii de crestereFormulaRata aplicariiVol. pulverizarii*
1-3Faza vegetativa
11-13 kg / ha
1000 l / ha
1-3Faza de inflorire (prima aplicare)
11-13 kg / ha
1000 l / ha
1Faza de inflorire (a doua aplicare)
10 kg / ha
1000 l / ha
1-3Faza fructului
11-13 kg / ha
1000 l / ha

IMPORTANT!

Daca detii un magazin agricol, o florarie sau pur si simplu un magazin mixt, te asteptam cu un telefon la 0725252460 sau cu email la contact@semplus.ro pentru a-ti prezenta o oferta personalizata! Mai simplu, poti completa un formular de contact, apasand aici: FORMULAR DE CONTACT

Caracteristici generale
Continut1000 seminte
Hobby / ProfesionaleProduse hobby

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.