Menu
Cosul tau

SEVA WSP, Fertilizant anorganic complex pentru legume, fructe, pomi fructiferi și vita de vie, doza pentru 1 hectar, 175 grame

SEVA WSP, Fertilizant anorganic complex pentru legume, fructe, pomi fructiferi și vita de vie, doza pentru 1 hectar, 175 grame
SEVA WSP, Fertilizant anorganic complex pentru legume, fructe, pomi fructiferi și vita de vie, doza pentru 1 hectar, 175 grame
  • Disponibilitate: Acest produs nu mai face parte din oferta noastra
  • Producator: Chromosome Dynamics
  • Cod produs: chrmsmsa_0073
80,00Lei

Un fertilizant anorganic complex pentru legume, fructe, pomi fructiferi și vita de vie este un produs utilizat în agricultură pentru a furniza nutrienții necesari dezvoltării și creșterii sănătoase a acestor plante. Acest tip de fertilizant conține în general o combinație echilibrată de macro și micronutrienți esențiali, care includ azot, fosfor, potasiu și alte elemente nutritive cum ar fi calciu, magneziu și sulf. Fertilizanții anorganici complexi sunt concepuți să ofere o gamă completă de nutrienți necesari plantelor pentru a-și satisface cerințele nutriționale specifice. Aceștia ajută la îmbunătățirea fertilității solului, promovarea creșterii și dezvoltării plantelor, sporirea rezistenței la boli și daunatori, precum și la obținerea unor recolte mai bogate și de calitate superioară.

 

Temperatura de depozitare: 5-25 grade Celsius, ferit de razele soarelui și de îngheț

Valabilitate: 60 de luni de la data fabricației

 

SEVA WSP este un fertilizant anorganic complex cu conținut optim echilibrate de N, P și Kmolibdenboraminoacizi liberiAscophyllum nodosum (alge brune), acizi humiciacizi fulviciTrichoderma harzianum și 3 specii de Bacillus.

SEVA WSP este, de asemenea, și un biostimulator și bioprotector extrem de eficient deoarece ciupercile și cele 3 specii de Bacillus acționează extrem de eficient în prevenirea instalării bolilor și dăunătorilor, asigurând în acest fel o dezvoltare sănătoasă a culturilor agricole.

Sinergia dintre substanțele active conținute în SEVA WSP poate aduce beneficii semnificative pentru creșterea și dezvoltarea plantelor, precum și pentru protecția culturilor agricole împotriva bolilor și dăunătorilor. Iată cum acționează acești compuși în fiecare aspect:

  • Creșterea și dezvoltarea rădăcinilor
  • Dezvoltarea aparatului foliar
  • Dezvoltarea rodului 
  • Protecția împotriva bolilor și dăunătorilor

 

DOZE RECOMANDATE

Cereale, oleaginoase: 175 g / ha în 200-400 litri apă, 1-2 tratamente, de-a lungul întregului ciclu de vegetație
Pomi, viță de vie: 700 g / ha în 500-700 litri apă, 1-2 tratamente, înainte și după înflorit, până la formarea rodului
Legume în câmp și solarii: 175 g / 100 mp in 150-200 litri apă, prin picurare la rădăcină

 

CONȚINUT

(N) Azot total 7%
(P2O5) Pentaoxid de fosfor 4%
(K2O) Oxid de potasiu 5%
(Mo) Molibden 2%
(B) Bor 2%
Aminoacizi liberi 21,25%
Ascophyllum nodosum 2,5%
Acizi humici 15,5%
Acizi fulvici 1,5%
Trichoderma harzianum 1 x 10^6 ufc/g
Bacillus spp. 3 x 10^5 ufc/g

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.