Menu
Cosul tau

Solutie pentru a combate trips 50 grame, Homevo

Este un produs pentru combaterea naturală a tripşilor. Are un mod unic de acţiune fiind singurul produs de combatere care acţionează mecanic şi fizic. Mecanic, prin sfâşierea exoscheletului insectei şi fizic,prin deshidratarea corpului acesteia. La contactul cu pulberea, insecta moare în maxim 72 ore. Combate toate stadiile de dezvoltare (ouă,larve,adulţi).

 

MOD DE UTILIZARE: 

Conţinutul unui plic se amestecă în maxim 2 litri de apă şi se agită foarte bine până la obţinerea unei suspensii omogene. Se aplică prin stropire (DE JOS ÎN SUS) astfel încât să acopere toată suprafaţa plantelor. După evaporarea apei pe suprafaţa plantelor va rămâne un strat fin şi omogen de pulbere care va proteja planta.

 

RECOMANDĂRI: 

Aplicaţi produsul folosind pompa la care duza să nu fie reglată pe stropire fină pentru a prevenii înfundarea acestora. Se va păstra produsul ferit de umiditate.

 

PRECAUŢII: 

Evitaţi contactul cu ochii. Dacă aceasta se întâmplă, clătiţi cu multă apă.

 

NU ESTE UN PRODUS BIOCID SAU FITOSANITAR

Conţine:  Pulbere de diatomee

Ambalaj: 50G

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.