Menu
Cosul tau

Solutie pentru combaterea păianjenului roşu, 50 grame, Homevo

Solutie pentru combaterea păianjenului roşu, 50 grame, Homevo

Este un produs care are un mod unic de acţiune asupra insectelor. Acţionează mecanic prin sfâşierea exoscheletului insectei şi fizic prin absorţia fluidelor corporale, dezhidratând-o. La contactul cu pulberea, insecta moare în maxim 3 zile.Insectele, spre deosebire de produsele fitosanitare, nu capătă rezistenţă.

MOD DE UTILIZARE: 

Conţinutul unui plic se amestecă în maxim 2 litri de apă şi se agită pentru ca pulberea să formeze o suspensie apoi se aplică prin stropire (DE JOS ÎN SUS) astfel încât să acopere toată suprafaţa plantelor. După evaporarea apei pe suprafaţa plantelor va rămâne un strat fin şi uniform de pulbere care va proteja plantele.

RECOMANDĂRI: în cazul reapariţiei dăunătorului administraţi produsul de minim 3 ori consecutiv la interval de 3 zile. Aplicaţi produsul folosind pompa la care duza să nu fie reglată pe stropire fină pentru a prevenii înfundarea acestora. Se va pă stra produsul ferit de umiditate.

PRECAUŢII: Evitati contactul cu ochii.în caz de accident,clătiţi cu multă apă.

NU ESTE UN PRODUS BIOCID SAU FITOSANITAR

Conţine:  Pulbere de diatomee

Ambalaj: 50G

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.