Menu
Cosul tau

MORPHEUS SL, Produs ecologic alternativ cu continut de substante organice si minerale, pentru tratarea pomilor si arbustilor, 100 ml, SemPlus

MORPHEUS SL, Produs ecologic alternativ cu continut de substante organice si minerale, pentru tratarea pomilor si arbustilor, 100 ml, SemPlus
MORPHEUS SL, Produs ecologic alternativ cu continut de substante organice si minerale, pentru tratarea pomilor si arbustilor, 100 ml, SemPlus
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: SemPlus
  • Cod produs: chrmsm_0029
12,00Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

Descarca declaratie conformitate agricultura ecologica

Descarca fisa cu date de securitate

Morpheus este un insecto-fungicid si se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

CONTINUT

Bacillus thuringiensis 0.5x108 cfu/ml, Bacillus pumilus 0.5x108 cfu/ml, Lysinibacillus sphaericus 0.5x108 cfu/ml, substanțe humice 2%, ulei vegetal – glicerol 20%

MOD DE ACTIUNE

Bacillus thuringiensis produce proteine de tip cristal care sunt toxice pentru unele insecte (imature-larve) când se hrănesc. În intestinul lor toxinele sunt activate, degradează intestinul și insectele mor datorită infecțiilor si înfometării.. Utilizat pentru combaterea Lepidopterelor (omizi,molii și fluturi) și Himenoptera (viespi). Celelalte microorganisme acționează în două moduri : invaziv în sensul că se limitează accesul patogenilor la stomatele frunzei plantelor, și în al doilea rând curativ prin degradarea pereților celulari ai patogenilor, stopând înmulțirea acestora. Controlează rapănul, putregaiul fructelor, pătarea cenușie și alte boli la pomii și arbuștii fructiferi.MORPHEUS SL este un produs formulat pe baza de microorganisme antagoniste fata de factorii patogeni si daunatorii pomilor si arbustilor fructiferi. Acesta are in compozitia sa minim 10 miliarde de colonii formatoare de unitati / ml din urmatoarele clase de microorganisme: Bacillus Pumillus, Bacillus Subtilis.

MOD DE FOLOSIRE

2.5 litri de Morpheus în 100 liitri apă/2500 metri patrati.

RECOMANDARI DE APLICARE

Se poate aplica toamna, sau primăvara devreme pentru fungii și dăunătorii instalați în crăpăturile scoarței, sau pe parcursul perioadei de vegetație. Nu se va amesteca cu alte produse.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR

Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici. Indicații pentru medic: nu se cunoaște un antidot specific. Se va trata simptomatic.

MASURI DE PROTECTIA MEDIULUI

Nu descărcaţi pe sol/în subsol. Nu goliţi în canale de scurgere/ape de suprafaţă/ape subterane.

ELIMINAREA AMBALAJELOR GOALE

După golire ambalajele se clătesc de trei ori, iar apa rezultată se adaugă la soluţia de stropit. Nu refolosiți ambalajele goale în alte scopuri.

MASURI DE PREVENIRE SI STINGERE A INCENDIILOR

Mijloace de stingere corespunzătoare: apă pulverizată, pulbere uscată, nisip, spumă rezistentă la alcool, bioxid de carbon. Necorespunzătoare: jet de apă puternic.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT

Temperatura de depozitare 50 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii.

TERMEN DE VALABILITATE

2 ani de la data fabricatiei.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate100 ml
Culturapomi fructiferi
Cultura BIOpotrivite
Efect asupra albinelorcu
Mirosusor sesizabil
Modul de actiunecontact, ingestie
Scapa deafide, omizi, viespi, musculite
StareSC suspensie concentrata
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricolagent de daunare
Specificatii tehnice
Substanta activaBacillus Subtili, Trichoderma Harzianum

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.