Menu
Cosul tau

Ingrasamant granulat pentru capsuni si fragi, 1 Kg, Biopon

Ingrasamant granulat compus din mai multe elemente minerale este indicat pentru capsuni si fragi in cultura de pamant. Continutul de azot bine ales stimuleaza cresterea corespunzatoare a plantelor nepermitand acumularea de azotati nocivi in fructe.Suplimentul de potasiu imbunatateste fructificarea plantelor, accelereaza inflorirea si stimuleaza productia indelungata de fructe.

Mod de utilizare:

- masurati doza recomandata

- distribuiti egal in jurul plantei

- amestecati ingrasamantul granulat in stratul superior de pamant

- udati planta pentru a activa imediat substantele din ingrasamant.

Atentie: nu imprastiati ingrasamantul pe plantele ude.

Ajunge pentru 25 m2.

Compozitie:INGRASAMANT EC, Tip: NPK ( Mg, S) 10:5:10 (5:27) cu bor(B), cupru(Cu), mangan(Mn), molibden(Mo), zinc (Zn). Nutrienti: (%m/m): total 10% nitrogen(N) sub forma de nitrogen de amoniu, 5% pentoxid de fosfor(P2O5) solubil intr-o solutie inerta de citrat de amoniu si apa[inclusiv min.2,5%pentoxid de fosfor (P2O) solubil in apa], 10% oxid de potasiu (K2O) solubil in apa( sub forma de sulfati), total 5% oxid de magneziu(MgO), total min. 27% trioxid de sulf (SO3), total 0,01 % bor (B), total 0,01% cupru (Cu), total 0,1% mangan (Mn), total 0,001 molibden (Mo), total 0,01% zinc(Zn). Ingrasamantul contine superfosfat simplu.

Masuri de siguranta:

Nu lasati la indemana copiilor. In caz de ingerare accidentala cereti ajutor medical.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.