Menu
Cosul tau

BIOPON - ingrasamant plante frunze 0,5 l

BIOPON - ingrasamant plante frunze 0,5 l
Printeaza fisa de produs

Descriere

Ingrasamant mineral complex pentru plantele de ghiveci, balcon si din straturi. Continutul mai mare de azot stimuleaza cresterea plantei.

Mod de utilizare:

Se dizolva 1 capac de solutie concentrata intr-un litru de apa plata. Incepand din primavara pana toamna este suficienta udarea plantelor cu aceasta solutie o data la 7 zile. Pe timp de iarna este suficienta udarea odata pe luna. Utilizarea mai frecventa determina o supra-mineralizare care poate dauna plantelor. A se agita inainte de utilizare.

Masuri de siguranta:

Pastrati ambalajul inchis ermetic, intr-un loc racoros.Pastrati produsul incuiat si  nu-l lasati la indemana copiilor.In caz de inghitire se va consulta imediat medicul si i se va arata ambalajul sau eticheta.In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa.In timpul manipularii folositi manusi de protectie.

Compozitie:INGRASAMANT EC, solutie de ingrasamant NPK  8 : 3 : 4 contine oligoelemente.Concentratia de nutrienti: (%m/m): total 8% azot (N) total( total 8% azot ureic , 3 % anhidrida fosforica(P2O5) solubila in apa, 4% oxid de potasiu (K2O) solubil in apa. Microcompusi solubili in apa : 0,01% bor (B), total 0,002% cupru (Cu), total 0,02 % fier (Fe), total 0,01% mangan (Mn), total 0,001 molibden (Mo)  0,002% zinc(Zn).


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha