Menu
Cosul tau

Biostimulator ecologic cu rol insecticid Neo Protect, 100 ml, Norofert

Proprietăți fizico- chimice: Neo Protect se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

Mod de acțíune:

Insecticid care are la bază un complex de uleiuri vegetale, minerale și microorganisme Tricoderme, Bacillus thuringiensis. Controlează capacitatea insectelor să crească și să se înmulțească prin uciderea larvelor de insecte sau a nimfelor înainte ca acestea să devină adulți, reduce daunele prin respingerea și descurajarea hrănirii în toate etapele insectelor.Compusul face ca insectele să reducă sau să înceteze hrănirea, poate împiedica maturizarea larvelor, uleiul acoperă orificiile de respirație ale insectelor și le omoară. Uleiul de portocală distruge straturile de protecție ale insectelor care se deshidratează, ceea ce duce la distrugerea și implicit la moartea acestora. Pătrunde in orificiile respiratorii ale insectelor, ducând la sufocarea și moartea acestora. Uleiul de parafină are un mod fizic de acțiune: pelicula de ulei acoperă și sufocă ouăle și larvele și adulții de insecte. Bacillus thuringiensis produce proteine de tip cristal care sunt toxice pentru unele insecte (imature-larve) cand se hranesc. In intestinul lor toxinele sunt activate, degradeaza intestinul si insectele mor datorita infectiilor si infometarii.

Aplicare: la toate culturile din grădină, apartament, cum ar fi legume, flori, pomi fructiferi, plante ornamentale.

Combate foarte bine afide, păduchi, musculița albă, acarieni (are asupra lor și efect repelent), molii, tripși, filoxera, psilide, fluturi și alți numeroși dăunători.

Doza recomandată: 100 ml în 10 l de apă aplicat foliar

Momentul aplicării:

Aplicarea trebuie făcută atunci când dăunătorii apar pentru prima dată și sunt în stadiile lor larvare sau nimfe incipiente.

Mod de aplicare: Produsul se poate aplica direct pe frunze pe de primăvara până toamna, ori de câte ori apar dăunătorii, prin pulverizări repetate până când particulele ajung pe toată suprafața plantei.

Măsuri de igienă și protecția muncii:

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Utilizați îmbrăcăminte de protecție individuală. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii. Mâinile şi/sau faţa trebuie să fie spălate după utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Măsuri de protecția mediului:

Nu descărcaţi pe sol/în subsol. Să se prevină prin orice măsuri ca produsul să ajungă în apele de suprafaţă.

Condiții de depozitare și transport:

Se va depozita  într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat. Se va feri de expunerea solară directă și se va proteja de îngheț. Păstrați recipientul închis etanș. Temperatura de depozitare 50 C – 250 C.

Termen de valabilitate: doi ani de la data fabricaţiei.

NEO PROTECT

Conține: ulei de neem (extract de Margosa) 10%, ulei de portocală 1%, ulei de parafină (ulei mineral alb) 20%, Bacillus thuringiensis 1x109  cfu/ml, Tricoderme 0.4x104, Glicerol 20% (material inert)

Insecticid

Formulare: concentrat solubil

Produsul se poate utiliza în agricultura ecologică conform Regulamentului (CE) 848/2018

Fraze de pericol

Nu se aplică

Fraze de precauție

P501 – Eliminați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările naționale/internaționale.

e         100 ml

Lot. nr: vezi sus

Data fabricației: vezi sus

Termen de valabilitate: 24 de luni

Depozitare: Se va depozita  într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat. Temperatura de depozitare 50 C – 250 C

Atenție: Citește instrucțiunile alăturate înaintea utilizării.

Producător: Norofert SA

Strada LT. AV. Şerban Petrescu, Nr. 20, Sector 1, București, România

Telefon: 0766 080 767

În atenția dumneavoastră: Agitați energic recipientul pentru 15-20 secunde pentru o bună omogenizare. Respectând indicațiile prezentate, produsul poate fi utilizat în scopul propus. Producătorul își declină orice responsabilitate față de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate100 ml
Culturalegume
Cultura BIOpotrivite
Efect asupra albinelorfara
Mirossesizabil
Modul de actiuneconctact, sistemic
Scapa deafide, acarieni
StareEC - concentrat emulsionabil
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricolagent de daunare
Specificatii tehnice
Substanta activauleiuri vegetale, microorganisme

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.