Menu
Cosul tau

Ciment Cemrom CEM II B/LL 42,5, 40 Kg, Soceram

Ciment Cemrom CEM II B/LL 42,5, 40 Kg, Soceram
 • Disponibilitate: Disponibil
 • Producator: Cemrom
 • Cod produs: spx_981305465
29,75Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

Cemrom este un ciment Portland ce are intrebuintari multiple in elemente si structuri monolite din beton simplu sau beton armat. Cimentul Soceram Cemrom CEM II B/LL 42,5 40Kg se poate utiliza atât la interior cât și la exterior în construcții rezidențiale, comerciale sau industriale, fie pentru elemente noi de construcție, fie renovare sau modernizare.

O casă sau o construcție rezistentă, are nevoie de o fundație solidă. Printre alegerile preferate ale românilor, rămân în continuare casele cu structură de beton și pereți de cărămidă. Acestea prezintă o durată mai mare de viață și nu au nevoie de foarte multe lucrări de întreținere în timp.

Ca fundația să fie cât mai rezistență, vei avea nevoie de un beton de calitate. Betonul se face din ciment, așadar, este important să cunoști câteva lucruri despre cel mai folosit material de construcție din lume: cimentul.

Cimentul este un material de construcție în formă de pulbere fină, fabricat prin măcinarea clincherului și care, în contact cu apa, face priză și se întărește. După întărire, își menține rezistența și stabilitatea, chiar și sub apă. Cimentul este folosit în principal pentru producerea de mortar și beton.

Cimentul face parte din categoria celor mai vechi materiale de construcție din lume și are următoarele avantaje:

 • versatilitate
 • durabilitate
 • siguranță estetică
 • cost redus

Cele mai uzuale tipuri de ciment sunt:

 • cimentul Portland
 • cimentul metalurgic
 • cimentul cu trass
 • cimentul cu întărire rapidă
 • cimentul alb

Soceram Cemrom CEM II B/LL 42,5 40Kg

Ce este?

Cemrom este un ciment Portland ce are intrebuintari multiple in elemente si structuri monolite din beton simplu sau beton armat.

Ce face?

Cimentul Soceram Cemrom CEM II B/LL 42,5 40Kg se poate utiliza atât la interior cât și la exterior în construcții rezidențiale, comerciale sau industriale, fie pentru elemente noi de construcție, fie renovare sau modernizare.

Cimentul Portland Cemrom CEM II B/LL 42,5 se poate utiliza în realizarea elementelor monolite din beton, precum: grinzi, fundații din beton sau beton armat, stâlpi, centuri planșee, pereți, platforme betonate, etc.

Caracteristici:

 • preparare ușoară
 • durabilitate
 • se lucrează ușor cu produsul
 • decofrare după 24 de ore

Specificații produs:

Ambalare: Sac hartie 40 Kg

Tip ciment: Ciment Portland tip CEM II B/LL 42,5

Destinatie Elemente de constructie si aplicatii din betone de clase medii, armate si nearmate: fundatii, stalpi, grinzi, pardoseli, betoane armate si nearmate

Consum orientativ a se consulta reteta necesara tipului de beton care se doreste a se realiza.

Rezistenta la initila /standard Dupa 2 zile ≥ 10MPa/dupa 28 de zile ≥42,5 ≤62,5 MPa

Stabilitate (expansiune) ≤ 10 mm

Timp initial de priza: Decofrare dupa 24 de ore, protejare mentinandu-se pe o perioada de 7 zile;

Timp deschis: Timp initial de priza (minute) ≥ 60 min.

Temperatura punere in opera a betonului proaspat la inceperea turnarii trebuie sa fie cuprinsa intre 5°C si 30°C, in cazul turnarii pe temperaturi mai <5oC se aplica masuri speciale prevazute in normativul C16/84, iar in cazul turnarii pe temperaturi mai >30oC se recomanda pozitionarea agregatelor la umbra.

Durabilitatea se refera la betonul, mortarul, pasta si alte amestecuri fabricate din ciment in conformitate cu regulile de aplicare valabile la locul de utilizare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.