Menu
Cosul tau

Ingrasamant foliar Solar Verde, 1 litru, Solarex

Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

SOLAR VERDE este un ingrasamant lichid complex pentru aplicare foliara. Completeaza necesarul de azot si microelemente in fenofazele de consum maxim de azot, infratire, impaiere, inainte de inflorire si formarea bobului. Reduce procesul de levigare a azotului si nitrificarea apelor freatice. Avand un continut apreciabil de Mg, acopera necesarul plantei de Mg pe care aceasta nu il poate extrage din sol. Intr-o tehnologie moderna de obtinere a unor productii foarte mari, fertilizarea foliara este obligatorie.

Azot 360 gr/l + 40g MgO/l +13,5g Mn/l + 0,27g Fe/l +2,7g Cu/l + 0,14g Zn/l +0,27g B/l + 0,01 Mo microlemente chelatate Densitate 1,35.

Cereale, legume de camp si solar,cartof, vita de vie, pomi fructiferi, flori DOZA 5- 10 L/ha

Solutia NU trebuie sa depaseasca concentratia de 2.5 %. (250 ml in 10 litri apa).

 

SOLAR VERDE este un îngrăşământ foliar lichid care conţine o cantitate mare de N, Mg, Cu şi microelemente chelatate EDTA, destinat fertilizării tuturor culturilor agricole.
Azotul este unul dintre elementele fundamentale ale nutriţiei plantelor. Se găseşte în cantitate de 0,2-4,5 % din substanţa uscată a plantei. Este elementul cu cea mai mare influenţă asupra creşterii producţiei prin efectul său asupra clorofilei şi proteinelor din plantă şi elementul principal al creşterii plantelor, a suprafeţei foliare, a creşterii cantitative a seminţelor şi fructelor, a transmiterii informaţiei genetice prin ARN şi ADN, a sintezei enzimelor, vitaminelor şi a clorofilei.

Modul de utilizare:
Se aplică prin stropiri foliare în fazele de consum maxim de azot specifice fiecărei culturi.

Doza de aplicare este de 3-7 l /ha, asigurându-se o cantitate de soluţie de 300-500 litri/ha.
Soluţia de stropit trebuie să nu depăşească concentraţia de 2,5%.
Fertigare: 10-20 l/ha pe aplicare.

Se poate folosi la următoarele culturi: cereale, floarea-soarelui, sorg, sfeclă de zahăr, cartofi, rapiţă, porumb, pomi fructiferi, arbuşti fructiferi, căpşuni, viţă de vie, ţelină, spanac, mazăre, varză, conopidă, pepiniere. Stropirea se poate face în condiţii de temperatură până la 26° C şi minim trei ore înainte de ploaie.

Efecte:

  • Creşte producţia prin mărirea suprafeţei de asimilare a plantelor;
  • Contribuie la echilibrul nutriţional din plantă;
  • Prin participarea la sinteza substanţei proteice, îmbunătăţeşte calitatea producţiei;
  • Optimizează absorbţia celorlalte elemente şi microelemente din sol.

Avantaje:

 

  • Completează necesarul de azot şi microelemente în fenofazele: înfrăţire, împăiere, înainte de înflorire şi formarea bobului la cereale, din faza de 4 frunze până la formarea boabelor la porumb şi pe toată perioada de vegetaţie la celelalte culturi;
  • Completarea necesarului de azot prin aplicarea îngrăşământului foliar reduce procesul de levigare a azotului şi nitrificarea apelor freatice;
  • Având un conţinut apreciabil de magneziu, produsul acoperă necesarul pe care planta nu îl poate extrage din sol;
  • Într-o tehnologie modernă de obţinere a unor producţii foarte mari fertilizarea foliară este obligatorie;
  • Se aplică uşor odată cu tratamentele fitosanitare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.