Menu
Cosul tau

Seminte de castraveti Chaikovsky F1, 1000 seminte, Rijk Zwaan

Chaikovskiy F1 este un hibrid partenocarpic nou, foarte timpuriu, destinat culturilor din ciclul I si II din sere si solarii.

Plantele sunt viguroase si fructifica foarte bine atat pe tulpina principala (3-4 fructe/axil) cat si pe lastari, procentul de pierderea fructelor fiind inexistent.

Fructele sunt de culoare verde inchis, au forma cilindrica, prezinta tepi fini, nu sunt predispuse la deformare si se pot obtine fructe de calitate chiar si in conditii de stres.

Potentialul de productie este foarte ridicat, datorita numarului mare de fructe, dar si capacitatii de regenerare foarte buna a acestui hibrid.

Este recomandat pentru consum in stare proaspata, procesare si conservare.

Densitatea recomandata: 20.000 - 22.000 plante/ha.

Chaikovskiy F1 prezinta rezistenta ridicata la: cladosporioza (Ccu) si fainare (Px), rezistenta intermediara la virusul mozaicului castravetilor (CMV) si toleranta la mana castravetilor (Pc).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.