Menu
Cosul tau

Seminte de conopida Cercy F1, 1000 seminte, Rijk Zwaan

 • Ambalaje:plic 1000 semințe
   
 • Descriere:
  – Hibrid ce urmează ca perioadă de vegetație după hibridul Santamaria F1 RZ la o distanta de 5-7 zile şi care trebuie planificat astfel: pentru a fi recoltat vara, plantarea se face cu 85 de zile înainte, iar pentru recoltare de toamnă plantarea se face cu 90-95 de zile înainte. 
  – Suportă excelent condiţiile aride, fierbinţi la fel ca hibridul Santamaria F1 RZ şi plantat împreună cu acesta, face posibilă o recoltare continuă, dar se maturizează ceva mai concentrat in comparație cu Santamaria F1.
   
 • Descriere plantă:
  – Structura plantei este asemănătoare hibridului Santamaria F1 RZ, dar foliajul său este mai înalt cu aproximativ 10 cm iar culoarea acestuia este verde albăstrui.
  – Foliajul nu este predispus la boli, iar în perioadele fierbinţi de vară necrozarea frunzelor interioare nu apare deloc, sau numai într-o măsură nesemnificativă.
   
 • Descriere inflorescență:
  – Inflorescenţa prezintă formă regulată, suprafaţă netedă specifică, este uniformă.
  – În perioadele calde, nu este predispusă la învineţire.
  – Prezintă autoînvelire foarte bună.
  – Greutatea medie a inflorescenței este cuprinsă între 1,8-2,5 kg. 
   
 • Cultură:
  – Recomandăm hibridul Cercy RZ în primul rând pentru producătorii profesioniști. 
  – Perioada de plantare recomandată este de la sfârşitul lunii Martie până la 20 Iulie, având ca destinaţie atât piaţa pentru produse proaspete, cât şi industrializare.
   
 • Desime:
  -Recomandăm 23.000 – 33.000 plante/ha (70cm x 60cm sau 50cm x 60cm).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.