Menu
Cosul tau

Seminte de gazon Clasic, 20 Kg, Gazonul

Gazonul™ Clasic
Cu o formula echilibrata, amestecul de seminte Gazonul™ Clasic are destinatie universala. Rezistent la trafic si boli, gazonul rezultat acopera uniform suprafete extinse de teren cu iarba robusta. Astfel, serveste cu succes atat scopurilor practice, cat si celor ambientale.
Semintele Gazonul™ Clasic sunt ideale pentru infiintarea si suprainsamantarea peluzelor din parcurile publice, pentru decorarea spatiilor de agrement, pentru stabilizarea solului de pe taluze, pentru acoperirea zonelor industriale sau optimizarea zonelor de podgorii.
Gazonul rezultat din semintele Gazonul™ Clasic este durabil si se dezvolta bine in conditii normale de umiditate si lumina, mai putin in zonele cu umbra sau de seceta. Rezistent la trafic si boli, se preteaza tuturor conditiilor climatice. Amestecul de seminte poate fi combinat cu semintele Gazonul™ Instant si Gazonul™ Carpati pentru rezultate extra.

A.Caracteristici generale

Culoare: verde
Tip produs: seminte
Tip: gazon
Denumire: Clasic
Cerinte lumina: soare
Perioada de germinare: 7-12 zile
Perioada de plantare: Martie - Decembrie

B. Dimensiuni

Greutate: 20 Kg

C. Specificatii tehnice:

Compozitie: Specie dominanta Lolium perenne
Puritate: 98%
Germinatie: minim 95%
Finete: medie
Rezistenta la trafic: mare
Rezistenta la boli: mare
Rezistenta la seceta: medie
Rezistenta la umbra: slaba
Viteza de instalare: mare

D. Norme de plantare a semintelor Gazonul™ Clasic:

Norma de insamantare: 1kg = 35-50 m2
Adancimea de insamantare: 1-1,5 cm
Norma de suprainsamantare:1kg = 70-100 m2

E. Norme de ingrijire a gazonului rezultat din semintele Clasic:

Inaltimea recomandata la cosire: 6-7 cm
Inaltimea recomandata dupa cosire: 3-4 cm
Frecventa recomandata a cosirii: rara
Perenitatea in conditii optime: mare

F. Mod de ambalare:

Dimensiuni ambalaj: 28,5 x 17 x 6,5 cm
Tip ambalaj: cutie carton


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.