Menu
Cosul tau

VegiGuard BioShield, Input ecologic pentru biocontrolul bolilor și dăunătorilor culturilor de legume, 100 grame

Descriere produs

 

VegiGuard BioShield este un input ecologic conform Reg. (CE) 848/2018.

 

VegiGuard BioShield reprezintă soluția organică ideală pentru protecția legumelor din solarii și grădini împotriva insectelor și ciupercilor dăunătoare. Acest insecta-fungicid inovator conține o combinație puternică de microorganisme benefice, Bacillus Licheniformis, Bacillus Polymyxa, Bacillus Pumilus și Bacillus Subtilis, ce asigură o protecție eficientă într-un mod sigur pentru mediu și plante.

 

Compoziție:

 • Bacillus Licheniformis (1 x 10^7 ufc/g)
 • Bacillus Polymyxa (1 x 10^7 ufc/g)
 • Bacillus Pumilus (1 x 10^7 ufc/g)
 • Bacillus Subtilis (1 x 10^7 ufc/g)

 

Mod de acțiune:

 • Bacillus Licheniformis: Protejează plantele prin competiția cu insectele și ciupercile patogene pentru resurse, reducând astfel riscul de infestare.
 • Bacillus Polymyxa: Producerea de substanțe antimicrobiene contribuie la combaterea dezvoltării ciupercilor dăunătoare și la împiedicarea infecțiilor.
 • Bacillus Pumilus: Eliberarea enzimelor proteolitice ajută la controlul insectelor și distrugerea părților moi ale dăunătorilor.
 • Bacillus Subtilis: Producția de antibiotice naturale ajută la prevenirea dezvoltării ciupercilor și a bolilor fungice.

 

Mod de administrare:

 1. Măsurați 100 de grame din produs.
 2. Amestecați produsul cu 10 litri de apă într-un recipient adecvat.
 3. Agitați pentru a asigura omogenizarea soluției.
 4. Aplicați soluția pe o suprafață de 100 de metri pătrați de teren, asigurând o acoperire uniformă.
 5. Repetați aplicarea la intervale de 2-4 săptămâni sau în funcție de necesități.

 

Beneficii produs:

 • Protecție durabilă: Acțiunea sinergică a microorganismelor benefice oferă o protecție împotriva insectelor și ciupercilor pe termen lung.
 • Metodă organică: Produsul este certificat organic și oferă o alternativă sigură la produsele chimice agresive.
 • Ecologic și prietenos: Menține echilibrul natural al mediului înconjurător și susține biodiversitatea.

 

VegiGuard BioShield - Pentru Legume Sănătoase și Protejate în Mod Organic!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.