Menu
Cosul tau

Agricultura bio

In aceasta categorie veti regasi produse destinate agriculturii bio cum ar fi: seminte de legume si plante aromatice bio,ingrasaminte bio, substraturi de cultura bio si multe alte produse destinate celor ce vor sa se hraneasca sanatos.

Producător: Unichem Model: uni_40287
  DESCRIERE Pentru combaterea omizilor moliilor de iarna, ale Alsophila aescularia Peribatodes rhomboidaria, omizile altor geometride, precum si a altor daunatori a pomilor fructiferi de la Unichem, Slovenia. AVANTAJE: - nu exista perioada de asteptare; - adeziv antomologic ..
18,90Lei
Producător: Unichem Model: uni_50230
DESCRIERE BIO PLANTELLA RASINA ARBOSAN este o rasina protectoare pentru arbori si arbusti MOD DE FOLOSIRE In cazul crapaturilor: Aplicati rasina Arbosan  cu o perie  pentru a forma un invelis omogen care va  asigura o buna refacere a tesutului si va proteja pla..
12,18Lei
Bio rasina Arbosan, 350 grame
Produs nou
Producător: Unichem Model: uni_51945
DESCRIERE BIO PLANTELLA RASINA ARBOSAN este o rasina protectoare pentru arbori si arbusti MOD DE FOLOSIRE In cazul crapaturilor: Aplicati rasina Arbosan  cu o perie  pentru a forma un invelis omogen care va  asigura o buna refacere a tesutului si va proteja planta impotr..
27,00Lei
Producător: Unichem Model: uni_51436
Bio Plantella gel impotriva tuturor tipurilor de melci Protejeaza plantele de gradina impotriva tuturor tipurilor de melci. Nu este daunator pentru copii si animale domestice . Gel organic, non-toxic. Asigura o bariera mecanica de pana la 50 metri. BIOPLANTELLA GEL IMPOTRIVA MELCILOR &..
17,01Lei
Producător: Unichem Model: uni_40193
Aplicare Pentru musculite de sere (flori de Vest Thrips Frankliniella occidentalis, Thrips cibule Thrips tabaci) si in camp, culturi de praz si ceapa. Pentru a controla densitatea daunatorilor si succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist. Pozitionare Capcanele pot fi atarnate pe o ti..
19,52Lei 16,80Lei
Producător: Unichem Model: uni_40071
Bio Plantella PLACI ADEZIVE GALBENE Pentru controlul mecanic al afidelor, Thrips spp. si al musculitelor albe de sera, precum si al tuturor daunatorilor din gradini si livezi de la Unichem, Slovenia. Dozaj: 20 - 24 placi / 100 m2, pentru control direct Avantaje: • Nu exista perioada de aste..
19,52Lei 16,80Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)