Menu
Cosul tau

Flori anuale

Producător: Agrosem Impex Model: agim_0074
Amestec flori jardiniere Amestec compus din plante anuale cu insusiri compozitionale ce se armonizeaza placut intr-un spatiu restrans: ghivece, ladite, jardiniere.Perioada de semanat:februarie - martie. Infloreste incepand din luna mai pana in octombrie. Cantitate de seminte per plic: 0.75 gr..
3,00Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0076
Flori de pai albe Planta anuala, inaltimea 70-80 cm.Prefera locuri insorite. Pentru flori uscate se taie plantele inaintea deschiderii bobocilor. Utilizare: flori taiate sau aranjamente uscate, jerbe.Perioada de insamantare: aprilie - mai.Infloreste din iulie pana in octombrie. Cantitate de s..
3,00Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0077
Garoafe Chabaud albe Specie anuala, cu port inalt 40-50 cm, cu flori mari parfumate. Prefera locuri insorite, soluri bogate, udare moderata.Se utilizeaza pentru flori taiate, ronduri.Perioada de insamantare: februarie - martie.Se transplanteaza in luna mai.Infloreste din iunie pana in septembrie..
3,00Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0785
Garoafe Chabaud  Specie anuala, cu port inalt 40-50 cm, cu flori mari parfumate. Prefera locuri insorite, soluri bogate, udare moderata.Se utilizeaza pentru flori taiate, ronduri.Perioada de insamantare: februarie - martie.Se transplanteaza in luna mai.Infloreste din iunie pana in septembrie..
3,00Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0078
Garoafe Chabaud rosii Specie anuala, cu port inalt 40-50 cm, cu flori mari parfumate. Prefera locuri insorite, soluri bogate, udare moderata.Se utilizeaza pentru flori taiate, ronduri.Perioada de insamantare: februarie - martie.Se transplanteaza in luna mai.Infloreste din iunie pana in septembri..
3,00Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0079
Lobelia curgatoare - albastra Planta anuala, curgatoare cu inflorire abundenta, flori mici de culoare albastru intens.Necesita un sol bogat si o expozitie insorita.Perioada de insamantare:februarie - martie. Utilizare: ghivece,jardiniere, vase suspendate. Cantitate de seminte per plic: 0.15..
3,00Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0093
LUFFA - burete vegetal Planta erbacee anuala urcatoare, inaltime 6 m. La aceasta planta spectaculos este fructul de forma cilindrica, lung de 40-50 cm, verde neten cu interiorul spongios.Pretentii ridicate fata de temperatura umiditate.Insamantare:martie-aprilie.Plantare: in luna mai. Utilizar..
3,00Lei 2,49Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0094
Planta anuala, inaltimea 30-35 cm, cu flori parfumate de culoare rosie. Prefera locuri insorite si suficient de umede.Se insamanteaza in lunile martie - aprilie si se transplanteaza in luna mai. Utilizare:borduri, jardiniere, flori taiete. Cantitate de seminte per plic: 0.15 grame. *Carac..
3,00Lei 2,49Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0080
Ochiul Boului Harz alb Planta anuala, inaltimea 60-70 cm.Cerinte moderate fata de clima si sol.Nu suporta excesul de umiditate din sol.Florile sunt solitare, frumoase,infloresc pana toamna tarziu.Durata de pastrare a florilor taiate in vaza este de 7-8 zile.Perioada de insamantare: februarie mar..
3,00Lei 2,49Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0081
Ochiul Boului Harz albastru Planta anuala, inaltimea 60-70 cm.Cerinte moderate fata de clima si sol.Nu suporta excesul de umiditate din sol.Florile sunt solitare, frumoase,infloresc pana toamna tarziu.Durata de pastrare a florilor taiate in vaza este de 7-8 zile.Perioada de insamantare: februari..
3,00Lei 2,49Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0082
Ochiul Boului Harz galben Planta anuala, inaltimea 60-70 cm.Cerinte moderate fata de clima si sol.Nu suporta excesul de umiditate din sol.Florile sunt solitare, frumoase,infloresc pana toamna tarziu.Durata de pastrare a florilor taiate in vaza este de 7-8 zile.Perioada de insamantare: februarie m..
3,00Lei 2,49Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0083
Ochiul Boului Harz rosu Planta anuala, inaltimea 60-70 cm.Cerinte moderate fata de clima si sol.Nu suporta excesul de umiditate din sol.Florile sunt solitare, frumoase,infloresc pana toamna tarziu.Durata de pastrare a florilor taiate in vaza este de 7-8 zile.Perioada de insamantare: februarie ma..
3,00Lei 2,49Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0084
Ochiul Boului Princess alb Planta anuala, inaltimea 60-70 cm.A luat o larga raspandire prin frumusetea florilor, usurinta inmultirii si pretentii reduse fata de clima si sol.Florile sunt solitare, asezate pe tulpini rezistente..Durata de pastrare a florilor taiate in vaza este de 7-8 zile.Perioa..
3,00Lei
Producător: Agrosem Impex Model: agim_0085
Ochiul Boului Princess albastru Planta anuala, inaltimea 60-70 cm.A luat o larga raspandire prin frumusetea florilor, usurinta inmultirii si pretentii reduse fata de clima si sol.Florile sunt solitare, asezate pe tulpini rezistente.Durata de pastrare a florilor taiate in vaza este de 7-8 zile.Pe..
3,00Lei
Producător: Florian Model: flr_1217
Planta anuala rezistenta. Creste la soare si la umbra usoara.Semintele se seamana in locul destinat pentru inflorire din aprilie pana in mai, la necesitate plantele se raresc. Infloreste din iunie pana in septembrie. Se poate efectua si semanat tarziu, toamna ca sa poata inflori primavara.Planta poa..
2,99Lei
Producător: Florian Model: flr_1355
Planta de un an cu flori vii si frumoase cu nuante de culori de la galben saturat pana la galben auriu, portocaliu si rosu purpuriu.Prefera expunere totala la soare si soluri umede,bine drenate.Soiul creste repede si este rezistent la temperaturi ridicate.Semanati intr-un loc acoperit la inceputul p..
3,00Lei
Producător: Florian Model: flr_1299
Planta anuala rezistenta. Creste la locuri deschise si insorite. Infloreste din iulie pana in octombrie.Semintele se seaman direct la adancime mica in martie-aprilie,iar apoi plantele pregatite se raresc la distante de 20-25 cm. Inaltimea este de 20-50 cm. Numarul de seminte per plic - 800 bucati..
2,99Lei
Producător: Florian Model: flr_1235
Planta anuala rezistenta. Creste la locuri deschise si insorite.Semintele se seamana direct la adancime mica in martie-aprilie,iar apoi plantele pregatite se raresc la distanta de 20-25cm. Infloreste din iulie pana in octombrie. Inaltimea este de 20-50 cm. Numarul de seminte per plic - 900 *..
3,00Lei
Producător: Florian Model: flr_1257
Barba Imparatului este o planta anuala rezistenta. Creste la soare sau la umbra usoara, in soluri cu proprietati bune la drenaj. Semintele de Barba Imparatului se seamana toamna sau primavara timpurie la locul destinat pentru inflorire, se imprastie egal, se acopera cu un strat fin de sol si se stro..
3,00Lei
Seminte de brachycome, Florian Seminte de brachycome, Florian
Lipsa Stoc
Producător: Florian Model: flr_1290
Planta anuala, creste cel mai bine la soare.Semintele se seamana in martie-aprilie,imprastiindu-se uniform,se acopera cu un strat fin de sol,se batatoresc si se stropesc.Plantele se transplanteaza in mijlocul lui mai, la distante de 20/20 cm.. Infloreste abundent toata vara si pentru a se ramifica m..
2,99Lei
Afişare 1 - 20 din 254 (13 pagini)